Γονείς αφήνουν αυτοκίνητο να χτυπήσει το παιδί τους για την αποζημίωση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΠΕΡΙΕΡΓΑ
Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο προκειμένου να ενημερωθούν οι οδηγοί για τις απόπειρες είσπραξης αποζημίωσης σε στημένα ατυχήματα.

Όλοι οι γονείς τρέμουν στο ενδεχόμενο τα παιδιά τους, με την περίφημη άγνοια κινδύνου που τα χαρακτηρίζει, να πεταχτούν στον δρόμο, μπροστά σε διερχόμενο αυτοκίνητο. Οι γονείς στο παρακάτω βίντεο όχι μόνο δεν φοβούνται, αλλά φαίνεται να χρησιμοποιούν το ίδιο το παιδί τους, αφήνοντάς το να βγει μπροστά στο αυτοκίνητο, για να πάρουν αποζημίωση!

Το βίντεο από την κάμερα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου δείχνει τους γονείς, στη νότια Κίνα, να παρακολουθούν αμέτοχοι καθώς το παιδί τους μπαίνει μπροστά στο διερχόμενο όχημα. Το αυτοκίνητο χτυπά το 8χρονο κορίτσι, που φαίνεται να πέφτει στο οδόστρωμα.

Το σοκαριστικό βίντεο καταγράφηκε στις 3 Μαρτίου στην περιοχή Huizhou, όπως γράφει η Daily Mail επικαλούμενη κινεζικά μέσα ενημέρωσης. Μάλιστα οι γονείς- ο βιολογικός πατέρας της 8χρονης και η θετή της μητέρα- σηκώνουν το κορίτσι από την άσφαλτο και προσεγγίζουν τον οδηγό με στόχο, όπως αναφέρεται, να ζητήσουν αποζημίωση.

Ο οδηγός κατήγγειλε την υπόθεση στις αρχές και η αστυνομία επιβεβαίωσε την απίστευτη πράξη του ζευγαριού παρακολουθώντας το υλικό από το βίντεο. Ο άνδρας και η γυναίκα κρατούνται ενώ η φροντίδα του κοριτσιού ανατέθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο προκειμένου να ενημερωθούν οι οδηγοί για τις απόπειρες είσπραξης αποζημίωσης σε στημένα ατυχήματα ενώ αποκαλύφθηκε πως το ζευγάρι είχε εφαρμόσει παρόμοιες τακτικές πολλές φορές σε πολυσύχναστους δρόμους της πόλης Huizhou τους τελευταίους μήνες. Το κορίτσι έκανε πως ξέφευγε από τους γονείς σε σημεία του δρόμου όπου η κυκλοφορία των οχημάτων ήταν αργή και προσποιούνταν πως τη χτυπούσαν τα αυτοκίνητα. Ωστόσο κάποιες φορές είχε τραυματιστεί στ' αλήθεια από οδηγούς που δεν πρόλαβαν να σταματήσουν εγκαίρως.

haiasn2haiasn1haiasn3haiasn4

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το τέλος του πήγαινε - έλα ανακοίνωσε ο Άιντε

Πολίτης News, 13:34 (τελευταία ενημέρωση 13:34)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νεκρή 33χρονη και το αγέννητο μωρό της στη Λεμεσό

Πολίτης News, 13:30 (τελευταία ενημέρωση 13:30)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Είκοσι τρεις νεκροί από επίθεση ενόπλων εναντίον Κοπτών στην Αίγυπτο

Πολίτης News, 13:26 (τελευταία ενημέρωση 13:26)

Επιστροφή
στην αρχή