Γιουβέντους: «Μπιανκονέρο» μέχρι το 2021 ο Κεντίρα (vid)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

Σάμι Κεντίρα και Γιουβέντους αποφάσισαν να εξακολουθήσουν μαζί την διαδρομή τους και ανανέωσαν τη μεταξύ τους συνεργασία για τα επόμενα χρόνια...

Με τη φανέλα της Γιουβέντους θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Σάμι Κεντίρα, καθώς η πρωταθλήτρια Ιταλίας ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Γερμανού μέσου μέχρι το 2021.

«Για να σημειωθεί η σημασία της ανανέωσης, αρκεί μόνο ένα πράγμα: από τη στιγμή που έφτασε πριν από τρία χρόνια, είναι ο μέσος της Γιουβέντους που έπαιξε περισσότερα λεπτά συνολικά (8.882 σε όλους τους αγώνες). 

Ο Σάμι είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους του κέντρου της Γιουβέντους και θα συνεχίσει να είναι: η Γιουβέντους και ο παίκτης, ανακοινώνουν ότι η σχέση τους θα συνεχιστεί μέχρι το 2021», ανέφερε οι Τορινέζοι στην επίσημη ιστοσελίδα τους.
 
«Είμαι υπερήφανος που ανακοινώνω ότι μόλις ανανέωσα το συμβόλαιό μου με την Γιουβέντους μέχρι το 2021. Είμαι πολύ υπερήφανος που συμμετέχω στη μεγάλη ιστορία της ομάδας και της οικογένειας της Γιουβέντους», ανέφερε από την πλευρά του ο Γερμανός μέσος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.
 
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 


Επιστροφή
στην αρχή