«Γίνε Υπουργός Οικονομικών για μια μέρα»: Διαγωνισμός του UCLan Cyprus

ΑΓΟΡΑ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του στη Λάρνακα, το Διαγωνισμό για τη Διαχείριση της Βρετανικής Οικονομίας...

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου,  φιλοξενεί την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του στη Λάρνακα, το Διαγωνισμό για τη Διαχείριση της Βρετανικής Οικονομίας «Γίνε Υπουργός Οικονομικών για μια μέρα». Ο διαγωνισμός αφορά όλους τους φοιτητές προπτυχιακού επιπέδου.

Η Ημερίδα φιλοδοξεί να καταστήσει τους συμμετέχοντες και τις ομάδες τους στη θέση του Υπουργού Οικονομικών για μια μέρα και να τους καλέσει να λάβουν αποφάσεις για την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου. Για το σκοπό αυτό, θα χρησιμοποιηθεί το παιχνίδι Virtual Worlds Chancellor Simulation, ένα σύστημα προσομοίωσης της Βρετανικής Οικονομίας.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, με τη στήριξη διαφόρων οργανισμών και εταίρων όπως η Ένωση Οικονομολόγων Κύπρου (ΕΟΚ) και το Κέντρο Επιχειρηματικότητας CEDAR.

Η Κριτική Επιτροπή αποτελείται από έμπειρους οικονομολόγους που θα αποφασίσουν για τους νικητές του διαγωνισμού και στους οποίους θα διανεμηθούν χρηματικά έπαθλα. Οι τρεις καλύτερες ομάδες από κάθε κατηγορία θα παραλάβουν τα ακόλουθα βραβεία: 1ο βραβείο €300, 2ο βραβείο €200 και 3ο βραβείο €100.

Για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό δηλώστε συμμετοχή μέχρι και τις 18 Μαρτίου, 2017. Θα ακολουθήσει πρόσκληση σε ενημερωτικά σεμινάρια σε Λεμεσό και Λευκωσία, αναφορικά με τους όρους και τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο τηλέφωνο 24 694 000, ή στείλτε email στη Δρ. Ιωάννα Στυλιανού, στο istylianou@uclan.ac.uk

Διαβάστε επίσης:

ΑΓΟΡΑ

Vapex: Ήρθαν πάλι τα κουνούπια!!

Πολίτης News, 29.05.2017

ΑΓΟΡΑ

Η τυχερή του διαγωνισμού του ERMES Group παρέλαβε το Hyundai i30

Πολίτης News, 29.05.2017

ΑΓΟΡΑ

Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ Μπορείς να γίνεις εθελοντής δότης μυελού των οστών

Πολίτης News, 25.05.2017

Επιστροφή
στην αρχή