Γυμνοί Έλληνες στο Down Town για καλό σκοπό

BUZZLIFE /PEOPLE
Το Down Town έχει ως κεντρικό του θέμα την εντυπωσιακή φωτογράφιση Ελλήνων από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο, για ευγενή σκοπό.

Έχει γίνει θεσμός και φέτος κλείνει τα δέκα του χρόνια.

Διάσημοι Έλληνες φωτογραφίζονται για μια ακόμα χρονιά γυμνοί. Όχι τυχαία αλλά για έναν πολύ καλό σκοπό. To τεύχος του Down Town που κυκλοφόρησε έχει ως κεντρικό του θέμα την εντυπωσιακή φωτογράφιση Ελλήνων από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο. Παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, αθλητές πόζαραν στον φωτογραφικό φακό με την γυμνή αλήθεια τους.

Για μια δεκαετία το Down Town αφιερώνει ένα τεύχος του στο φλέγον κοινωνικό ζήτημα και διάσημοι Έλληνες στηρίζουν με θέρμη τον σκοπό του προβάλλοντας μια εικόνα του εαυτού τους που δεν έχουν συνηθίσει.

45 Έλληνες έβγαλαν φέτος τα ρούχα τους και μοιράστηκαν μύχιες σκέψεις τους περί σεξουαλικότητας, αγάπης και συντροφικότητας, σπάζοντας τα κοινωνικά ταμπού. Από τα τεύχη του Down Town έχουν περάσει γι αυτό το σκοπό λαμπερές προσωπικότητες που υπήρξαν φορές που μας αιφνιδίασαν με την απόφασή τους να φωτογραφηθούν γυμνοί. Χωρίς αμηχανία, αλλά με θάρρος και άνεση, μας έδειξαν μια εικόνα τους που δεν έχουμε συνηθίσει. Βίκυ Χατζηβασιλείου, Πηγή Δεβετζή, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Αντιγόνη Πάντα - Χαρβά είναι μερικοί από αυτούς.