Γιε της πουτάνας...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΣΤΗΛΕΣ
.

«Γιε της πουτάνας...» και «σφύρα καλά πουτάνας γιε» είναι τα συνθήματα που δονούν την ατμόσφαιρα πάνω από τον ουρανό των κυπριακών γηπέδων, εκεί όπου συνήθως αγωνίζονται οι μεγάλες ομάδες μας. Και λέω οι μεγάλες ομάδες μας, γιατί οι μικρές ομάδες δεν διαθέτουν τόσο κόσμο ώστε τα συνθήματά τους να δονούν τη δική τους ατμόσφαιρα!

 

Κι όταν οι οπαδοί δουν ότι κάτι δεν πάει καλά με την ομάδα τους μέσα στο γήπεδο, και όταν ο διαιτητής σφυρίξει λανθασμένα, πέφτει το σύνθημα, ο οχετός των οχετών, και το γήπεδο βουίζει με το «γιε της πουτάνας...» (εδώ προσθέτουν το όνομα του διαιτητή που βρίσκεται στο γήπεδο).

 

Ντροπή, χίλιες φορές ντροπή, και κάποιος επιτέλους πρέπει να βγει να το πει... Τα σωματεία τιμωρούνται με δεκάδες χιλιάδες ευρώ πρόστιμο για πολιτικά πανό, για κροτίδες, για βεγγαλικά, ενώ, όταν ενός ατόμου, όπως ο διαιτητής, ποδοπατηθεί η προσωπικότητα και η αξιοπρέπεια, όλοι παίζουν... πελλόν και όχι μόνο. Κάποιοι χαμογελούν από μέσα τους γιατί το σύνθημα με την πουτάνα τούς συναρπάζει!

 

Φίλοι μου, όσοι παραμένετε ακόμα πραγματικοί φίλαθλοι και αγαπάτε το ποδόσφαιρο, μην παρασύρεστε σε συνθήματα που καταρρακώνουν και σκοτώνουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Την τελευταία φορά ήταν ο Παναγή, προχθές ο Τράττος, πριν μία βδομάδα ο Νικολαΐδης και πάει λέγοντας.

 

Η μάνα είναι ό,τι πιο ιερό υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Δεν μπορεί και δεν γίνεται να παίζουν αυτοί ποδόσφαιρο και να ακούει όλα αυτά τα αίσχη η μάνα τους, όπου κι αν βρίσκεται αυτή η μάνα, στο σπίτι, στο νοσοκομείο, ή και στον άλλο κόσμο ακόμα. Ντροπή, χίλιες φορές ντροπή!


Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ και Κεραυνός συνεχίζουν αήττητοι! (όλα τα αποτελέσματα)

Πολίτης Sports, 19:50 (τελευταία ενημέρωση 19:50)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπ. Δικαιοσύνης, Πρόεδρος ΚΟΑ, ΚΟΠ και σωματεία στο ίδιο τραπέζι!

Πολίτης Sports, 19:21 (τελευταία ενημέρωση 19:21)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η συνεδρίαση ΚΟΠ-σωματείων ολοκληρώθηκε και αναμένουμε τον άσπρο καπνό

Πολίτης Sports, 18:58 (τελευταία ενημέρωση 18:58)

Επιστροφή
στην αρχή