Γιατί απουσίαζε η μικρή κόρη του Ομπάμα απο την τελευταία του ομιλία;

BUZZLIFE /PEOPLE
Το twitter ερμήνευσε με τον δικό του τρόπο την απουσία της μικρής κόρης του Ομπάμα από την αποχαιρετιστήρια ομιλία του. Ομως ο λόγος ήταν άλλος...

Ενώ η Μισέλ Ομπάμα και η μεγάλη κόρη της Μάλια ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν τη συναισθηματική αποχαιρετιστήρια ομιλία του Προέδρου στη γενέτειρά του, το Σικάγο, η μικρότερη κόρη του προεδρικού ζεύγους δεν ήταν εκεί.

Σε μια ομιλία όπου ο Μπαράκ Ομπάμα δεν άντεξε και δάκρυσε, μιλώντας για τη σύζυγό του και την εξαιρετική της παρουσία στον Λευκό Οίκο όλα αυτά τα χρόνια, με τη Μάλια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όλοι παρατήρησαν την απουσία της Σάσα.

Στο twitter δημιουργήθηκε hashtag «πού είναι η Σάσα» με τους χρήστες να κάνουν διάφορες υποθέσεις για το τι θα μπορούσε να κάνει η 15χρονη μέσα στον Λευκό Οίκο. Κάποιοι έγραφαν ότι η νεαρή θα μπορούσε να στήνει παγίδες στον Λευκό Οίκο για τον Τραμπ (όπως στην ταινία Home Alone).

Στην πραγματικότητα, ο λόγος ήταν απλός και τετριμμένος, αφού η 15χρονη είχε εξετάσεις στο σχολείο της το επόμενο πρωί.
Ναι, ακόμα και η κόρη του Πλανητάρχη δεν μπόρεσε να δικαιολογηθεί για να χάσει τις εξετάσεις της. Η μάλλον η οικογένειά της δεν ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα στο σχολείο, αφού σίγουρα θα μπορούσε να αλλάξει το πρόγραμμα των εξετάσεων αν ήθελε.