Για ποιο λόγο συνελήφθηκε ο Στέλιος Διονυσίου

BUZZLIFE /PEOPLE

Ο τραγουδιστής βαρύνεται με τις κατηγορίες της απείθειας, της εξύβρισης και της σωματικής βλάβης ενάντια στα όργανα της τάξης.

Εξηγήσεις για το περιστατικό που τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα έδωσε ο Στέλιος Διονυσίου βγαίνοντας από το τμήμα Αμπελοκήπων προκειμένου να οδηγηθεί στην Ευελπίδων για τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Σημειώνεται ότι ο Στέλιος Διονυσίου πέρασε τη νύχτα στο τμήμα. Όπως ο ίδιος ανέφερε δεν έσκισε καμία κορδέλα και δεν παρέσυρε κανέναν αστυνομικό με το αυτοκίνητό του.

«Ένιωσα αδιαθεσία. Πήγαινα στο νοσοκομείο, τους το είπα» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής και τόνισε ότι «δεν χτύπησα κανέναν αστυνομικό». Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων καθώς παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά έναν τροχονόμο.

Σύμφωνα με την αστυνομία και το Αθηναϊκό Πρακτορείο, χθες λίγο πριν από τις 17:00, ο τραγουδιστής έσκισε αστυνομική κορδέλα στη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με την Δορυλαίου, που είχε τοποθετηθεί στο σημείο επειδή δεν επιτρεπόταν προσωρινά στο σημείο η κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ αμέσως μετά μπήκε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε με ταχύτητα, τραυματίζοντας ελαφρά με τον καθρέφτη του οχήματός του τροχονόμο που ρύθμιζε την κυκλοφορία.


Επιστροφή
στην αρχή