Για μεσαιωνικές πρακτικές της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης κάνει λόγο το ΑΚΕΛ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Ξεκάθαρη θέση για την παρέμβαση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης κατά του δημοσιογράφου του «Π» και του Πολίτη 107,6 Κώστα Κωσταντίνου παίρνει το ΑΚΕΛ.

Ξεκάθαρη θέση για την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης κατά του δημοσιογράφου του «Π» και του Πολίτη 107,6 Κώστα Κωσταντίνου παίρνει το ΑΚΕΛ. 

Σε γραπτή του δήλωση ο Εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου σημειώνει ότι η απόφαση της η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης στρέφει την κοινωνία στο μεσαίωνα και προκαλεί πολλά ερωτηματικά για το σκεπτικό και τα κίνητρά της. Ρόλος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης σημειώνει ο κ. Στεφάνου θα έπρεπε να είναι η προάσπιση της ελεύθερης έκφρασης και όχι η απαράδεκτη επιβολή λογοκρισίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης και σε ρόλο «θρησκευτικής Αστυνομίας»

Σημειώνεται ότι η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης παρενέβη αυτεπάγγελτα εναντίον του δημοσιογράφου του «Π» Κώστα Κωνσταντίνου καλώντας τον να δώσει εξηγήσεις για την κριτική που άσκησε στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων.

Ο Στέφανος Στεφάνου σημειώνει ότι η κριτική του δημοσιογράφου αφορούσε τις αναφορές του Μητροπολίτη Καλαβρύτων ότι η πυρκαγιά στο Μάτι στάλθηκε από τον Θεό επειδή ο πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι άθεος. Αποτελεί πρόκληση στον ορθολογισμό και τη δημοκρατία η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης να επιδιώκει να απαγορεύσει την κριτική σε τέτοιου είδους δηλώσεις τονίζει ο Εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα πάει μακριά η βαλίτσα των ελλειμματικών, Πρόεδρε;


Επιστροφή
στην αρχή