Για δέκατη χρονιά Βραβεία Cyta στους καλύτερους στην πληροφορική

ΑΓΟΡΑ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H Cyta, ένθερμος υποστηρικτής της Αριστείας της Τεχνολογίας και της Παιδείας, βραβεύει για δέκατη χρονιά όλους τους αποφοίτους Λυκείων και Τεχνικών...

H Cyta, ένθερμος υποστηρικτής της Αριστείας, της Τεχνολογίας και της Παιδείας, βραβεύει για δέκατη χρονιά όλους τους αποφοίτους Λυκείων και Τεχνικών Σχολών της Κύπρου, που έχουν πρωτεύσει στο επιλεγόμενο μάθημα της πληροφορικής, καθώς και τους άριστους φοιτητές κλάδων πληροφορικής και τεχνολογίας των αναγνωρισμένων κυπριακών πανεπιστημίων.

Συνολικά, περισσότεροι  από 125 αριστούχοι από 64 σχολεία μέσης, τεχνικής και ιδιωτικής εκπαίδευσης και έξι πανεπιστήμια παρέλαβαν κατά τις τελετές αποφοίτησής τους το “Βραβείο Cyta”, το οποίο περιλάμβανε δίπλωμα και δωροκάρτες για εξαργύρωση από το δίκτυο των καταστημάτων Cytashop.

Οι βραβεύσεις έγιναν με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και των καθηγητών Πληροφορικής Μέσης Εκπαίδευσης, Τεχνικών Σχολών και Ιδιωτικών Σχολών (ιδίου τύπου), καθώς και με τις διευθύνσεις των κυπριακών πανεπιστημίων που διαθέτουν αναγνωρισμένους κλάδους στην πληροφορική και στις τηλεπικοινωνίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, μετά από αρκετά χρόνια, διακρίθηκε στην πληροφορική και τελειόφοιτη από το Γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου. Το βραβείο επέδωσε, σε μια ιδιαίτερη συγκινητική ατμόσφαιρα, στη μαθήτρια Άντρια Αχιλλέως ο Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta κ Μιχάλης Αχιλλέως κατά την τελετή αποφοίτησης του Γυμνασίου. Κατά την εκδήλωση δόθηκαν επίσης συμβολικά δώρα σε όλους του μαθητές του Γυμνασίου Ριζοκαρπάσου.

H Cyta συγχαίρει όλους τους μαθητές που διακρίθηκαν και ιδιαίτερα όλους όσοι παρέλαβαν το “Βραβείο Cyta”.

Με την ευκαιρία, η Cyta εύχεται καλή σταδιοδρομία και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες σε κάθε στάδιο της ζωής όλων των μαθητών και φοιτητών που αποφοίτησαν τη σχολική χρονιά 2017-18.


Επιστροφή
στην αρχή