Γελούσε με τον... καημένο μεταφραστή του ο Κλοπ (video)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /CHAMPIONS LEAGUE

Τη ζωή του μεταφραστή του δύσκολη έκανε ο προπονητής της Λίβερπουλ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού με τη Ρόμα στο Champions League

Απολαυστικός για άλλη μια φορά ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ!

Αυτή τη φορά ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ έδωσε «παράσταση» στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αποψινού ημιτελικού αγώνα του Champions League με τη Ρόμα, όπου έκανε τη ζωή του μεταφραστή του... δύσκολη.

Οι απαντήσεις του Κλοπ στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ήταν κάπως μεγάλες σε διάρκεια, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο το έργο του ανθρώπου που τις μετάφραζε στα ιταλικά.

Παρ' όλα αυτά, ο μεταφραστής επιτελούσε κάθε φορά επιτυχώς την αποστολή του, με αποτέλεσμα ο προπονητής της Λίβερπουλ να τον κοιτάει εντυπωσιασμένος και να γελά, ενώ στο τέλος του έριξε κι ένα «μπράβο!»

Πέραν αυτού, ο Κλοπ απέδειξε για άλλη μια φορά το χιούμορ του όταν σε ερώτηση για τις ομοιότητές του με τον προπονητή της Ρόμα, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, δήλωσε ότι αμφότεροι φοράνε γυαλιά και έχουν... κακό ξύρισμα, ενώ είπε επίσης πως δεν θα ήταν καλή ιδέα για ιταλική ομάδα να συνεργαστεί μαζί του, διότι το μόνο που μπορεί να πει στα ιταλικά είναι να παραγγείλει σπαγγέτι σε εστιατόριο!

 

 


Επιστροφή
στην αρχή