Φτιαγμένος ο Πιέρος: «Μόνο με νίκη θα κερδίσω το στοίχημα»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ

Διαβάστε τι δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο διεθνής επιθετικός Πιέρος Σωτηρίου μια ημέρα πριν την αναμέτρηση με τη Νορβηγία στο Όσλο...

Το στίγμα του για τη νέα προσπάθεια της εθνικής Κύπρου στο Nations League UEFA, το οποίο αρχίζει το επόμενο τριήμερο έδωσε ο Πιέρος Σωτηρίου, μια ημέρα πριν την αναμέτρηση με τη Νορβηγία στο Όσλο.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, στο περιθώριο της αυριανής αναμέτρησης με τους Νορβηγούς, ο διεθνής άσος τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα υπερβάλλουν εαυτούς για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, ενώ προέβη σε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική δήλωση για ένα προσωπικό στοίχημα. 

«Aύριο ξεκινάμε μια νέα διοργάνωση με πολλές προοπτικές και αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο να πιστέψουμε στον εαυτό μας για να ένα μικρό βήμα. Αύριο αντιμετωπίζουμε μια πολύ δύσκολη ομάδα όπως είναι η Νορβηγία. Είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι.

Πιστεύω αν είμαστε σοβαροί 100% και εφαρμόσουμε το πλάνο του προπονητή τότε μπορούμε να φύγουμε με καλό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε πολύ στον εαυτό μας. Έχουμε τους δικούς μας στόχους όπως είπε και ο προπονητής . Πιστεύω ότι αυτή η εθνική μπορεί να πάει πολύ μπροστά», σχολίασε στην αρχική του τοποθέτηση

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν έχει λεχθεί οτιδήποτε προηγουμένως με τον προπονητής του στην Κοπεγχάγη, Στάλε Σολμπάκεν, που είναι νορβηγικής καταγωγής, απάντησε με νόημα: «Έβαλα στοίχημα με τον Στάλε Σολμπάκεν. Μου… έδωσε και την ισοπαλία αλλά του είπα ότι δεν δέχομαι. Μόνο με νίκη θα κερδίσω το στοίχημα».


Επιστροφή
στην αρχή