Φρουρά για Άριστο Δαμιανού- Δέχτηκε απειλές από ακροδεξιούς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Απειλές για την προσωπική του ασφάλεια δέχθηκε πριν από λίγο καιρό ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού, σε σχέση με την πολιτική του δραστηριότητα.

Απειλές για την προσωπική του ασφάλεια δέχθηκε πριν από λίγο καιρό ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Άριστος Δαμιανού, σε σχέση με την πολιτική του δραστηριότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», ο κ. Δαμιανού φέρεται να απειλήθηκε από πρόσωπα που ανήκουν σε ακροδεξιά οργάνωση. Όπως αναφέρθηκε από έγκυρες πηγές, έχει διαπιστωθεί και από τις αρχές ασφαλείας ότι στη συγκεκριμένη οργάνωση μετέχουν και μερικά εγκληματικά στοιχεία που έχουν απασχολήσει την Αστυνομία στο παρελθόν για διάφορες υποθέσεις. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως ο κ. Δαμιανού κατήγγειλε τις απειλές αυτές στην Αστυνομία και αφού αξιολογήθηκαν αποφασίστηκε να του παρασχεθεί αστυνομική φρουρά μέχρι να κριθεί ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την ασφάλεια του βουλευτή.

Οι απειλές κατά του κ. Δαμιανού διατυπώθηκαν λίγο μετά την επεισοδιακή συνεδρία της ολομέλειας της Βουλής για ψήφιση του νομοσχεδίου του ΔΗΣΥ για τις ενδοσχολικές εκδηλώσεις (ενωτικό δημοψήφισμα). Πιθανόν οι δημόσιες δηλώσεις του βουλευτή του ΑΚΕΛ να ενόχλησαν κάποια ακραία στοιχεία τα οποία τον στοχοποίησαν. Ο κ. Δαμιανού αυτές τις μέρες απουσιάζει στο εξωτερικό και με την επιστροφή του η κατάσταση θα επαναξιολογηθεί ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του κινδύνου.


Επιστροφή
στην αρχή