Φουλάρει για την ανάκαμψη η Δόξα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Η εκτίμηση των ανθρώπων του προσφυγικού σωματείου είναι πως η ομάδα είναι πλήρης και σύντομα θα έρθουν και τα αποτελέσματα

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Δευτέρας 10/9)

 

Οι παίκτες της Δόξας μετά το διήμερο ρεπό του Σαββατοκυρίακου επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και πιάνουν δουλειά ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Η προσφυγική ομάδα θα υποδεχθεί την Αλκή για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αυτός ο αγώνας θεωρείται μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Η Δόξα στο ξεκίνημα είχε δύσκολες αποστολές με Ανόρθωση και ΑΕΛ, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει βαθμολογικό κέρδος.

Η τεχνική ηγεσία έχει μια ολοκληρωμένη άποψη για την Αλκή, αφού την παρακολούθησε στα πρώτα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και ετοιμάζει πλάνο με στόχο να σκοράρει νωρίς και να φθάσει πιο εύκολα στο τρίποντο.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Ενόψει Αλκής μάλλον θα είναι έτοιμος και να παίξει πρώτο παιχνίδι και ο Λουίς Κάρλος.

H τεχνική ηγεσία αναμένει πάρα πολλά από τον Κάρλος, αλλά και από τον Σαντίκ, αφού είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Η εκτίμηση των ανθρώπων της Δόξας είναι πως η ομάδα είναι πλήρης και σύντομα θα έρθουν και τα αποτελέσματα και η ομάδα θα δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες.


Επιστροφή
στην αρχή