Φιλικό κομμένο και ραμμένο για τέσσερις στην Ομόνοια

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Κάποιοι παίκτες της Ομόνοιας ακόμα δεν πήραν χρόνο συμμετοχής ενώ κάποιοι άλλοι πήραν ως τώρα λιγοστό χρόνο συμμετοχής...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»

της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Παρασκευής 12/10)

Ο Χουάν Αλμπίν πήρε μερικά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα αλλά δεν μπόρεσε να δείξει και πολλά πράγματα. Αν μη τι άλλο όμως... πήρε μία μικρή γεύση. Υπάρχουν όμως άλλοι τρεις παίκτες της Ομόνοιας που ακόμα δεν έπαιξαν και το σημερινό φιλικό με αντίπαλο τον Ερμή (16:00) στο ΓΣΖ προσφέρεται για να μπουν σε αγωνιστικό ρυθμό ώστε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να αυξήσουν τις επιλογές του προπονητή της ομάδας Χουάν Κάρλος Ολίβα.

Ο λόγος για τους Μικαέλ Γκαφούρ, Χόρχε Ενρίκες και Σεντρίκ Λοέ. Τρεις παίκτες οι οποίοι παίζουν στη μεσοαμυντική γραμμή και που κουβαλούν πολύ καλό βιογραφικό, αλλά ακόμα για διάφορους λόγους (άλλοι για λόγους τακτικής και άλλοι λόγω τραυματισμού) δεν είδαμε. Άρα, λοιπόν, το σημερινό αυτό φιλικό είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους. Φυσικά σημαντικό είναι και για αυτούς που έχουν μεν παίξει αλλά ο χρόνος τους ήταν περιορισμένος.

Η τεχνική ηγεσία δεν θα ρισκάρει φυσικά με τον Τζαρσίνιο Αντόνια, παρόλο που ο παίκτης από το Κουρασάο ανεβάζει ρυθμούς, αλλά ούτε και με τον Λουκά Βύντρα ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα παλάμης. Επίσης ο Τζαΐλσον, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, έχει ενοχλήσεις στη μέση και προτιμήθηκε να μείνει εκτός από το σημερινό φιλικό.

Από εκεί και πέρα δεν υπολογίζονται οι διεθνείς Νταβίντ Ραμίρεζ (Κόστα Ρίκα)  και οι Κωνσταντίνος Παναγή, Γιάννης Κούσουλος και Δημήτρης Χριστοφή που είναι με την Εθνική Κύπρου.

Μετά τις δύο απανωτές ήττες από ΑΕΚ και Απόλλωνα το κλίμα έχει στραβώσει κάπως και μία νίκη, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, θα δώσει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα από εδώ και μπρος θα κριθεί πιο αυστηρά και γνωρίζει και ο ίδιος πως πρέπει να βρει τους μηχανισμούς ώστε η ομάδα του να γίνει πιο αποτελεσματική.


Επιστροφή
στην αρχή