Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με σπανάκι και χαλλούμι

BUZZLIFE /ΓΕΥΣΕΙΣ
Ένα εύκολο και πολύ νόστιμό και χορταστικό πιάτο. Η γέμιση με σπανάκι, χαλλούμι και αρωματικά κάνει το κοτόπουλο πιο ζουμερό

Υλικά:

4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου

200 γρ. χαλλούμι

2 δέσμες σπανάκι

2 φρέσκα κρεμμυδάκια

μισό ματσάκι άνηθο

αλάτι, πιπέρι

4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

ι σφηνάκι λευκό κρασί

χυμό από 2 λεμόνια

αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση:
1. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο.

2. Προσθέτουμε τον άνηθο και το σπανάκι, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν για μισή ώρα σχεδόν μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.

3. Αφού μαγειρευτεί το σπανάκι, προσθέτουμε το κρασί και το αφήνουμε να κρυώσει. Το ανακατεύουμε στη συνέχεια με το τριμμένο χαλλούμι.

4. Χαράζουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου κατά μήκος και αλατοπιπερώνουμε.

5. Μοιράζουμε το μείγμα με το σπανάκι και το χαλλούμι στα 4 φιλέτα. Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα ταψί, χτυπάμε το λάδι με το χυμό λεμονιών, τα περιχύνουμε και ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 30 λεπτά.

Καλή επιτυχία

Η συνταγή ανήκει στη Αγγελική Θεοδώρου

Oι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευσή τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν.

Διαβάστε επίσης:

BUZZLIFE

Ο Ντάνος μπαίνει στο καστ του Τατουάζ

BUZZLIFE , 19.01.2018

BUZZLIFE

Γκράφιτι στο κέντρο της Αθήνας στη μνήμη του Τζίμη Πανούση

BUZZLIFE , 19.01.2018

BUZZLIFE

Συγκλονίζει ο Π. Φασούλας: «Πώς ο γιος μου νίκησε τον καρκίνο...»

BUZZLIFE , 19.01.2018

Επιστροφή
στην αρχή