Φέτος το Pop Up Festival μετακομίζει στην περιοχή Παλιού Δημαρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην καρδιά της εντός των τειχών πόλης κι όχι στη Μακαρίου, θα πραγματοποιηθούν φέτος οι χριστουγενιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λευκωσίας.

Στην καρδιά της εντός των τειχών πόλης κι όχι στη Μακαρίου, θα πραγματοποιηθούν φέτος οι χριστουγενιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λευκωσίας, από τις 2 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017. Επίκεντρο των εκδηλώσεων η περιοχή του Παλιού Δημαρχείου στην παλιά πόλη, όπου ήδη συνεργεία του Δήμου άρχισαν να μετατρέπουν την Πλατεία Παλιού Δημαρχείου σε Πλατεία Χριστουγέννων.

Τις κρύες μέρες των γιορτών η ατμόσφαιρα θα είναι ζεστή και χαρούμενη αφού θα γεμίζει καθημερινά με μελωδικά τραγούδια και μουσική από χορωδίες, ωδεία και χορευτικά σχήματα.

Το Nicosia Pop Up Festival 2017 φέτος θα στεγαστεί στην Παλιά Αγορά του Παλιού Δημαρχείου, από την 1η μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017 συγκεντρώνοντας στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας δημιουργικούς ανθρώπους από το χώρο της ψυχαγωγίας, του πολιτισμού και της επιχειρηματικότητας, με στόχο την τόνωση και αναζωογόνηση της Παλιάς Πόλης.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από την 1η μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2017, ως κορύφωση των δράσεων του φεστιβάλ, το Pop Up Οpen Stage θα φιλοξενεί αγαπημένους καλλιτέχνες με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης στην Πλατεία Φανερωμένης, στην Πλατεία Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί, στην οδό Ερμού, στην οδό Στασικράτους, στη Λεωφόρο Μακαρίου και στο Πολυεργαστηριακό Χρυσαλινιώτισσας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα κυκλοφορήσει σύντομα.


Επιστροφή
στην αρχή