Φέρνει Παπακωνσταντίνου και Ζουγανέλη η ΑΕΛ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Η ΑΕΛ ανακοινώνει την κάθοδο των Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ζουγανέλη στη Λεμεσό για συναυλία το Σάββατο 30 Ιουλίου

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες:

«Η ΑΕΛ ανακοινώνει την κάθοδο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και του Γιάννη Ζουγανέλη στη Λεμεσό για μία και μόνο καλοκαιρινή συναυλία που θα γράψει ιστορία! Το Σάββατο 30 Ιουλίου στις 21:00 οι δυο τραγουδιστές θα βάλουν τα κίτρινα τους και θα ξυπνήσουν κάθε άκρη της πόλης μας!

“Άντε να λύσουμε να ξεκινήσουμε και τους βαρέθηκα δεν τους μπορώ.”

Μ’ αυτό το ρεφρέν θα ξεκινήσουν την παράσταση τους ο Βασίλης και ο Γιάννης, θέλοντας να μας δώσουν το δικό τους μήνυμα.

Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις. Έχουν συστηθεί μόνοι τους μέσα από το σαραντάχρονο έργο τους και θα μοιραστούν για πολλοστή φορά αυτό το καλοκαίρι την ίδια σκηνή.

Τους ενώνουν κοινές εμφανίσεις και τραγούδια. Θα τραγουδήσουμε πάλι μαζί τους το “Φοβάμαι”, τον “Τρελό”, τη “Στέλλα” και τόσα άλλα που έχουν αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, ο καθένας τους θα παρουσιάσει τραγούδια σταθμούς, που έχουν σημαδέψει την παράλληλη πορεία τους.

Πάμε λοιπόν μαζί τους να κιτρινίσουμε την πόλη μας για άλλη μια φορά, πάμε να λύσουμε, να ξεκινήσουμε, να τραγουδήσουμε, να ξανασηκωθούμε, να ξαναελπίσουμε, να ξαναξεσηκωθούμε όλο μαζί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 99383800»


Επιστροφή
στην αρχή