Φελκ: «Μπορούσαμε να βάλουμε 3-4 στον Απόλλωνα»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Ένωσης Κάριτ Φελκ μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του Παραλιμνίου με 2-0 από τους κυανόλευκους

Ικανοποιημένος με την προσπάθεια της ομάδας του και περήφανος παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ένωσης, Κάριτ Φελκ, μετά την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τον Απόλλωνα, τονίζοντας πως οι βυσσινί είχαν ευκαιρίες για τρία-τέσσερα γκολ απέναντι στους Λεμεσιανούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάριτ Φελκ:

«Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Στο ξεκίνημα δεν κάναμε όσα είπαμε, αλλά παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα.

Μετά το 2-0 κάναμε κάποιες αλλαγές και αντιδράσαμε. Είχαμε ευκαιρίες, μπορούσαμε να βάλουμε 3-4 γκολ και είμαι περήφανος. Ακόμα κι όταν μείναμε με δέκα παίκτες, πιέσαμε και μπορούσαμε να επανέλθουμε.

Δουλεύουμε μια εβδομάδα και απέναντι σε αυτές τις ομάδες μπορείς να μάθεις. Κρατώ μια θετική εικόνα από τον αγώνα. Ευχαριστώ και τον κόσμο, νιώσαμε την υποστήριξή του. Το πιο σημαντικό ήταν η προσπάθεια και η απόδοση που είχαμε. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα αλλά μπορούμε να το κρατήσουμε.

Περιμένω αρκετούς παίκτες να επιστρέψουν, κάναμε αλλαγές κι αυτοί που έλειψαν θα επιστρέψουν. Όσοι έπαιξαν σήμερα πήραν εμπειρίες κι είναι θετικό αυτό για τη συνέχεια».


Επιστροφή
στην αρχή