Φαίδωνας - Σιζόπουλος έδωσαν συνέχεια στην αντιπαράθεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίστηκε και σήμερα η σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΕΔEΚ Μαρίνο Σιζόπουλο και στον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος

Συνεχίστηκε και σήμερα η σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΕΔEΚ Μαρίνο Σιζόπουλο και στον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος αναφορικά με τις καταγγελίες του κ. Φαίδωνος για ευνοιοκρατική μεταχείριση συγγενούς του κ. Σιζόπουλου ο οποίος κατέχει Τ/Κ υποστατικό στο Λιμανάκι της Πάφου.

Ο κ. Σιζόπουλος ο οποίος κατέφυγε στην δικαιοσύνη κατηγορώντας για συκοφαντική δυσφήμιση τον Δήμαρχο Πάφου σε δηλώσεις του στον ΠΟΛΙΤΗ 107,6 επανέλαβε ότι έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία από την πώληση από την εταιρεία του, του ακινήτου, από τα οποία φαίνεται ότι έγινε δήλωση εισοδήματος απαντώντας στις κατηγορίες του κυρίου Φαίδωνος για απόκρυψη στοιχείων.

Διαβάστε επίσης: Φαίδωνος: Για να με χτυπήσουν με είπαν ακόμα και ομοφυλόφιλο

Αναφορικά με τον ισχυρισμό Φαίδωνος για παρέμβαση του στην υπόθεση του Τ/Κ υποστατικού που ενοικιάζει γνωστό του άτομο στην Πάφο, για το οποίο απάντησε και το ΥΠΕΣ ότι η σύμβαση είναι νόμιμη, ο κ. Σιζόπουλος είπε ότι αν γινόταν όντως παρέμβαση του για να συνεχίσει ο ενοικιαστής να το κατέχει δεν θα γινόταν αύξηση στο ενοίκιο αλλά θα συνέχιζε να το κατέχει με τα ίδια κριτήρια συμπεριλαμβανομένου και του χαμηλού ενοικίου.

Ο κ. Φαίδωνος σε δηλώσεις του στον ΠΟΛΙΤΗ 107,6 από την πλευρά του είπε ότι για το θέμα του ακινήτου στο Λιμάνι της Πάφου αυτό που έγινε ήταν ένας εξωδικαστικός συμβιβασμός για να μην πάρουν πίσω το ακίνητο. Στην συνέχεια είπε ο κ. Φαίδωνος έτρεξαν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και αμέσως έγιναν αιτήσεις για επεκτάσεις.

Αυτό πρόσθεσε είναι μια πρακτική που χρησιμοποιούν για να έχουν την δικαιολογία για συνέχιση της κατοχής μέχρι την απόσβεση των εξόδων που έχουν κάνει.

Ο κ. Φαίδωνος επανέλαβε τον ισχυρισμό του για παρέμβαση Σιζόπουλου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το άτομο στο οποίο έγινε η παρέμβαση βρίσκεται στον κύκλο του Υπουργείου Εσωτερικών και γι’ αυτό δεν μπορώ να αναφέρω δημόσια το όνομά του.

Αναφορικά με την προσφυγή στην δικαιοσύνη του κ. Σιζόπουλου εναντίον του ο Δήμαρχος Πάφου είπε ότι εκεί θα φανεί ποιος λέει την αλήθεια και ποιος ψεύδεται.


Επιστροφή
στην αρχή