Φαβορί ο Απόλλωνας! Απόδειξε το στη Λιθουανία (το πλάνο του Αυγουστή)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EUROPA LEAGUE

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού αναμετρώνται με την κυπελλούχο ομάδα της χώρας Στούμπρας, η οποία εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Πέμπτης 12/7)

Από τη Λιθουανία και το «Alytus Stadium» ξεκινά σήμερα (20:00, Cytavision 2) η φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια του Απόλλωνα.

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού αναμετρώνται με την κυπελλούχο ομάδα της χώρας Στούμπρας, η οποία εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή, όχι μόνο λόγω εμπειρίας, αλλά και λόγω πιο ποιοτικής στελέχωσης, είναι φαβορί στις διπλές αναμετρήσεις με τους Λιθουανούς.

Όμως, θα πρέπει να το αποδείξουν στο γήπεδο. Το σημαντικότερο είναι να παρουσιαστούν σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας για την εποχή.

Είναι αυτονόητο βέβαια ότι θα κυνηγήσουν το «διπλό», για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο ενόψει του επαναληπτικού της άλλης εβδομάδας στο ΓΣΠ.

Ο Εμίλιο Ζελάγια έμεινε στην Κύπρο και συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Ο Γάλλος Βαλεντίν Ρομπέρζ μετέβη στη Λιθουανία, αλλά βάσει της ενημέρωσης που είχαμε χθες μάλλον δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε και με τον 'Αντον Μαγκλίτσα, όπως ενημέρωσε επίσημα χθες το απόγευμα ο Απόλλωνας.

Πιθανό σχήμα

Ο Βάλε θα είναι στο τέρμα. Στα αμυντικά άκρα οι Ζοάο Πέδρο δεξιά και Γιώργος Βασιλείου αριστερά. Κεντρικοί μπακ οι Έκτορ Γιούστε και Χάμπος Κυριάκου. Στα χαφ σίγουροι θεωρούνται οι Σακέτι και Μπρου.

Για την άλλη θέση προβάδισμα έχει ο Παπουλής έναντι του Μάρκοβιτς. Στα άκρα της επίθεσης, δεξιά θα παίξει ο Σαρδινέρο και αριστερά ο Σκέμπρι. Σέντερ φορ θα είναι ο Σκέμπρι, εν τη απουσία του Μαγκλίτσα.

* Μερικές δεκάδες είναι οι οπαδοί του Απόλλωνα που ταξίδεψαν στη Λιθουανία, όχι με την αποστολή της ομάδας, αλλά μεμονωμένα. Μερικοί από αυτούς άλλαξαν 3-4 πτήσεις για να φτάσουν μέχρι εκεί!


Επιστροφή
στην αρχή