Εξέλιξη με Σισέ και Νόσα στην Ανόρθωση, αδειάζουν θέσεις ξένων...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Όχι μια αλλά δύο θέσεις ελευθερώνονται πλέον στην Ανόρθωση, αφού οι Νόσα Ιγκιεμπόρ και Σεκού Σισέ έχουν πια διαφοροποιημένο στάτους...

Όχι μια αλλά δύο θέσεις ελευθερώνονται πλέον στην Ανόρθωση, αφού οι Νόσα Ιγκιεμπόρ και Σεκού Σισέ που λογίζονταν την προηγούμενη περίοδο ως ξένοι, έχουν πια διαφοροποιημένο στάτους στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Σε απάντηση της διευκρινιστικής επιστολή της διοίκησης της «Κυρίας», η ΚΟΠ ξεκαθάρισε πως αμφότεροι μπορούν να υπολογίζονται ως κοινοτικοί, καθώς ετοιμάζονται να διανύσουν τη δεύτερη χρονιά παρουσίας τους στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Σημειώνεται δε ότι αυτός ο κανονισμός αφορά αποκλειστικά και μόνο τους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές, επομένως οι ξένοι που προέρχονται από τις υπόλοιπες ηπείρους παραμένουν με το ίδιο στάτους ανεξάρτητα από την περίοδο παρουσίας τους στην Κύπρο.    

Επί της ουσίας, αυτό βοηθάει τους κυανόλευκων της Αμμοχώστου ενόψει των μεταγραφών του καλοκαιριού, αφού θα μπορούν να κινηθούν στην αγορά και για την απόκτηση μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών, με δεδομένο πως υπάρχουν κενές θέσεις.  

Διαβάστε εδώ το ενδιαφέρον θέμα που παρουσίασε προ ημερών ο politis.com όσον αφορά τις θέσεις των μη γηγενών ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης. 

 

 


Επιστροφή
στην αρχή