Έξαλλος με Χαμπιαούρη ο Φίλιος: Δίνουν γραμμή σε δημοσιογράφους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Έξαλλος με τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Χαμπιαούρη εμφανίστηκε στο Υπουργείο Παιδείας ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού...

Έξαλλος με τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Χαμπιαούρη εμφανίστηκε στο Υπουργείο Παιδείας ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού όπως πληροφορείται ο Politis.com.cy. Ο εκνευρισμός του κ. Φυλακτού με τον Υπουργό φαίνεται να σχετίζονται με πληροφορίες που έφτασαν κοντά του σύμφωνα με τις οποίες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου και ο Υπουργός Παιδείας προσκάλεσαν δημοσιογράφους που ασχολούνται με θέματα παιδείας για να τους ενημερώσουν για θέματα που αφορούν την παιδεία του τόπου.

Διαβάστε επίσης: Φουλ επίθεση της Κυβέρνησης εναντίον των προνομίων των καθηγητών

Όπως φαίνεται από ανάρτηση του κ. Φυλακτού στο Facebook η πρόσκληση των δημοσιογράφων μεταφράστηκε από τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔ σαν μια προσπάθεια της κυβέρνησης να υποδείξει στους δημοσιογράφους πως θα χειρίζονται τα θέματα που αφορούν στην Παιδεία.

Αυτός είναι και ο λόγος σύμφωνα με έγκυρες πηγές του politis.com.cy που ο κ. Φυλακτού μετέβη στο Υπουργείο πνέοντας τα μένεα για τους χειρισμούς του Υπουργού. 

Δείτε την ανάρητηση του κ. Φυλακτού στο Facebook: 

 

Επιστροφή
στην αρχή