Έξαλλοι με τη μεταγραφή Ρονάλντο οι υπάλληλοι της Fiat

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

«Μετά τον Ιγκουαΐν, έρχεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Είναι ντροπή» δήλωσε ο Τζεράρντο Τζιανόνε, επί 18 χρόνια μηχανικός στην παραγωγή

H Γιουβέντους είναι έτοιμη να ολοκληρώσει, ίσως και σήμερα, τη μεταγραφή του καλοκαιριού καθώς έχει συμφωνήσει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και θα κάνει δικό της τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, δίνοντας κάτι περισσότερο από 100 εκατομμύρια ευρώ στη Ρεάλ.

Ρονάλντο-Γιουβέντους: Οι συμβολισμοί και η απότομη άνοδος των μετοχών

Η οικογένεια Ανιέλι πήρε τη μεγάλη απόφαση να «ξηλωθεί» για να πάρει στο Τορίνο τον CR7 και σκόρπισε θύελλα ενθουσιασμού στους φίλους των μπιανκονέρι.

Παράλληλα, όμως, έχει κάνει έξαλλους τους εργαζόμενους της Fiat, εταιρεία που επίσης ανήκει στους Ανιέλι.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας στέκονται στο γεγονός πως οι ιδιοκτήτες κάνουν υπερβάσεις για τη Γιουβέντους αλλά εδώ και χρόνια δεν προχωρούν σε αυξήσεις του προσωπικού.

«Μετά τον Ιγκουαΐν, έρχεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Είναι ντροπή» δήλωσε ο Τζεράρντο Τζιανόνε, επί 18 χρόνια μηχανικός στην παραγωγή. Και πρόσθεσε:

«Οι εργαζόμενοι της Fiat δεν έχουν πάρει αύξηση τα τελευταία δέκα χρόνια. Ο μισθός του Ρονάλντο θα μπορούσε να δώσει αύξηση 200 ευρώ σε όλους τους υπαλλήλους. Αντιθέτως, έχουμε χάσει λόγω του πληθωρισμού το 10,7% των εσόδων μας το οποίο δεν έχει καλυφθεί. Και η FCA (Fiat Chrysler Automobiles) ξοδεύει 126 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο σε χορηγίες από τις οποίες τα 26,5 εκατ. ευρώ πηγαίνουν στην Γιουβέντους».


Επιστροφή
στην αρχή