Έβριζαν παιδιά Τ/Κ στην Τουρκία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ

Ηχητικό απόσπασμα που φέρεται να κατέγραψε μαθητής με το κινητό του και κυκλοφορεί από τη Δευτέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλεί αντιδράσεις

Με απειλές και βρισιές εμφανίζεται να απευθύνεται σε Τ/Κ μαθητές 11-14 ετών, που βρίσκονταν στην κρατική παιδική κατασκήνωση του Τσανάκαλε (Δαρδανέλια) μεταξύ 30/7 και 4/8 ο υπεύθυνος εκεί, με το όνομα Oguz (Oγούζος/Τουρκομάνος). Ηχητικό απόσπασμα που φέρεται να κατέγραψε μαθητής με το κινητό του και κυκλοφορεί από τη Δευτέρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλεί έντονες αντιδράσεις από πολλούς Τ/K, ενώ χθες το θέμα ήταν πρωτοσέλιδο στην «Αφρίκα».

Η εφημερίδα δίδει μάλιστα γραπτώς όλα όσα ο συγκεκριμένος άνδρας, την φωτογραφία του οποίου δημοσιεύει, λέει με έντονα απειλητικό ύφος στο ηχητικό: «Εδώ και πέντε μέρες τρώτε και πίνετε εδώ, να σας βγει από τη μύτη ό,τι φάγατε, ήπιατε, που γυρνάτε. Ορίστε, για σας πληρώνουν και σεις τρώτε καλά καλά, περνάτε μια χαρά, τα λεφτά όμως δικά τους! Οι νέοι της Τουρκικής Δημοκρατίας δεν μπορούν να έρθουν εδώ, δεν τους δίνεται η δυνατότητα αλλά εσένα σε φέρνουν από την Κύπρο με ειδική πτήση, μία λίρα από την τσέπη σου δεν βγαίνει, εδώ και πέντε μέρες σε ταΐζουν, εδώ και πέντε μέρες σου έχουν αυτοκίνητο, καίνε καύσιμα, έχουν εμένα εδώ. Ντροπή σας, κρίμα και στους πατεράδες και τις μανάδες που σας μεγαλώνουν, τους δασκάλους. Αν έτσι είναι η νεολαία στην Κύπρο, ντροπή!».


Έντονη αντίδραση προκάλεσε η αναφορά: «Ζώα, παιδιά ζώων, ρεζιλίκια υποκείμενα, δεν αξίζουν ούτε πέντε παράδες! Θα γίνεται παλληκάρια! Κοίτα, θα σας κόψω το λαρύγγι, θα σας τελειώσω όλους! Και τους 24 θα σας αποτελειώσω».


Επιστροφή
στην αρχή