Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας 2018: Εκδήλωση Οδικής Ασφάλειας για Παιδιά

ΑΓΟΡΑ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων Οδικής Ασφάλειας αποτέλεσε η μεγάλη εκδήλωση για τα παιδιά που φέτος διοργανώθηκε στη Λευκωσία, στις 3 Νοεμβρίου...

Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων Οδικής Ασφάλειας αποτέλεσε η μεγάλη εκδήλωση για τα παιδιά που φέτος διοργανώθηκε στη Λευκωσία, στις 3 Νοεμβρίου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Οι επισκέπτες της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεατρική παράσταση και παιχνίδια γνώσεων για την Οδική Ασφάλεια με γνωστούς ηθοποιούς, μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα. Τα παιδιά στη συνέχεια εξασκήθηκαν στους βασικούς κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής και πρακτικής εξάσκησης με αυτοκινητάκια και ποδήλατα. Παρακολούθησαν ασκήσεις με τη χρήση των γυαλιών προσομοίωσης μέθης, ουσιών και κόπωσης και επιδείξεις για τη χρήση της ζώνης ασφαλείας στο αυτοκίνητο με τον εξομοιωτή ζώνης ασφαλείας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. Η εκδήλωση περιλάμβανε, μεταξύ άλλων ζωντανή ραδιοφωνική σύνδεση, έκθεση αστυνομικών οχημάτων καθώς και δραστηριότητες για τα παιδιά. Στελέχη της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ πρόσφεραν δώρα στους επισκέπτες.

Παράλληλα η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ βράβευσε τους τυχερούς της κλήρωσης του διαγωνισμού για την Οδική Ασφάλεια που διεξήχθη μεταξύ των παιδιών τη χρονιά που πέρασε και εξήγγειλε συμβολική εισφορά €2.000 που θα δοθεί σε άπορα ορφανά παιδιά που έχασαν κάποιον από τους γονείς τους σε τροχαίο δυστύχημα.


Επιστροφή
στην αρχή