Έτοιμη να αλλάξει επίπεδο η Πάφος

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Η εκτίμηση πλέον είναι πως με την ποιότητα και το δυναμικό που διαθέτει μπορεί να καταφέρει πολλά, ξεπερνώντας δυσκολίες και εμπόδια

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Δευτέρας 10/9)

 

Πολύ ψηλά μπορεί να φτάσει η φετινή Πάφος σε αυτό το πρωτάθλημα.

Με τις κινήσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα και την ετοιμότητα των Ρώσων ιδιοκτητών, που έβαλαν ομολογουμένως βαθιά το χέρι στην τσέπη, δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα. Η τελευταία προσθήκη του Ζάντερ ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Πλέον εναπόκεται στον προπονητή της ομάδας Στίβεν Πρέσλι και τους συνεργάτες να βρουν τις ισορροπίες στα αποδυτήρια και να δημιουργήσουν μια ομάδα αντάξια των προσδοκιών των ιδιοκτητών και των φίλων της Πάφου.

Η εκτίμηση πλέον είναι πως με την ποιότητα και το δυναμικό που διαθέτει μπορεί να καταφέρει πολλά, ξεπερνώντας δυσκολίες και εμπόδια και να κυνηγήσει τον μεγάλο στόχο που είναι μια θέση στην εξάδα του πρωταθλήματος, κάτι που θα σημαίνει και διάκριση.

Οι προσθήκες των Νέμετς, Λουλίνια, Αγκούλο, Λελούκιν, Ζίβουλιτς και Ζάντερ έχουν σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Αυτό το διαπιστώνει κάποιος και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κόσμος πλέον το καταλαβαίνει ότι οι Ρώσοι έχουν κάνει την υπέρβαση και η ομάδα είναι έτοιμη να αλλάξει επίπεδο. Εκείνο πάντως που θέλει η ομάδα και η διοίκηση είναι ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να δίνει το παρών του σε κάθε αγώνα της ομάδας.

Πλέον η προσοχή επικεντρώνεται στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και στον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα. Μια δύσκολη αποστολή, αλλά και δύσκολη εξέταση για την Πάφο. Θα κληθεί να δώσει νωρίς εξετάσεις και να μετρήσει δυνάμεις για το φετεινό πρωτάθλημα κόντρα σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο.

Η προετοιμασία ξεκινάει από σήμερα και η τεχνική ηγεσία θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική ενόψει αυτού του αγώνα.


Επιστροφή
στην αρχή