Έτοιμη για Σλοβενία η εθνική, ώρα για απαντήσεις... (pics)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ

01
20

Η εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε με βραδινή προπόνηση στο ΓΣΠ την προετοιμασία για τον αυριανό (9/9) εντός έδρας αγώνα με τους Σλοβένους

Με βραδινή προπόνηση στο ΓΣΠ ολοκλήρωσε η εθνική μας ομάδα την προετοιμασία της για τον αυριανό (9/9) αγώνα με τη Σλοβενία, που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ (21:45), για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της τρίτης κατηγορίας του Nations League.

Μετά την ήττα της Πέμπτης στη Νορβηγία (2-0) και κυρίως την κάκιστη εμφάνιση, οι διεθνείς μας καλούνται στον αυριανό αγώνα να δώσουν απαντήσεις, μετά την αυστηρή κριτική, που δικαίως έγινε πάντως στην εθνική μας ομάδα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν προέκυψαν για τον Ραν Μπεν Σιμόν, που νωρίτερα συνέστησε «υπομονή σε όσους έβγαλαν συμπεράσματα από τον πρώτο αγώνα», ενώ τόνισε πως η Κύπρος δεν είναι το αουτσάιντερ απέναντι στους Σλοβένους.

Ο Ισραηλινός προπονητής αναμένεται να προχωρήσει σε μια-δυο αλλαγές στο αρχικό του σχήμα στον αυριανό αγώνα, που είναι ιδιαίτερα κρίσιμος, καθώς με νέα ήττα η Κύπρος θα αποχαιρετίσει από νωρίς οριστικά τις όποιες ελπίδες είχε για διάκριση στη νέα διοργάνωση και διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για το Euro 2020.

Δείτε πιο πάνω φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση της εθνικής μας.

Μπεν Σιμόν: «Συνιστώ υπομονή σε όσους έβγαλαν γρήγορα συμπεράσματα»

Κυριάκου: «Να κλείσουμε στόματα...»

Κάβσιτς: «Να μην μπερδεύουμε την Κύπρο με ομάδες χαμηλότερου επιπέδου»


Επιστροφή
στην αρχή