Ετοιμάζει νέο μοντέλο η Toyota!

AUTO /ΑΓΟΡΑ
Με αγωνιστική τεχνογνωσία, χαμηλό βάρος και ιδιαίτερη απλότητα έρχεται το νέο roadster. Όλοι εργάζονται σκληρά ώστε να γίνει μια πραγματικότητα.

H Toyota εργάζεται εντατικά για την άμεση παρουσίαση του αντικαταστάτη του roadster MR2 ως μέρος του σχεδίου της να έχει τουλάχιστον τρία «δυνατά» μοντέλα στη γκάμα των σπορ αυτοκινήτων της. Το νέο μοντέλο θα τοποθετηθεί δίπλα στο GT86 και την επερχόμενη Supra, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Tetsuya Tada, Διευθυντή της Gazoo Racing. O Tada αποκάλυψε επίσης πως η Toyota επιθυμεί να έχει το τρίο στην παραγωγή μαζί «το συντομότερο δυνατόν».

Παραμένοντας πιστή στο πνεύμα του απερχόμενου MR2, η ιαπωνική μάρκα θα ετοιμάσει ένα αυτοκίνητο ελαφρύ και ιδιαίτερα απλό. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί σ’ αυτό η υβριδική τεχνολογία της Toyota, που είδαμε και στο αγωνιστικό της LMP1 στο Le Mans, προκειμένου από τη μια να πληρούνται οι μελλοντικές προδιαγραφές εκπομπών ρύπων και από την άλλη να γίνει η απαραίτητη σύνδεση με το πρόγραμμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Αυτό σημαίνει, επίσης, ότι μια διάταξη του κινητήρα στη μέση είναι σχεδόν βέβαιη καθώς έτσι είναι και ευκολότερη η τοποθέτηση ενός υβριδικού μοτέρ. Βέβαια η υβριδική έκδοση μπορεί να μην είναι έτοιμη από την αρχή αλλά όλοι εργάζονται σκληρά ώστε να γίνει μια πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης:

AUTO

Θέλει να βελτιωθεί στου επόμενους αγώνες ο Paddon

Πολίτης Auto, 14:30 (τελευταία ενημέρωση 14:30)

AUTO

Η Formula E πάει για αγώνα στην Ρώμη

Πολίτης Sports, 11:30 (τελευταία ενημέρωση 11:30)

AUTO

Συντήρηση κλιματιστικού με υπερήχους από μόνο €69

Πολίτης Auto, 08:30 (τελευταία ενημέρωση 08:30)

Επιστροφή
στην αρχή