Έτοιμα για τον τίτλο (Κ18) τα κορίτσια της ΕΝΑΔ και του Κεραυνού

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Πρόκειται για ομάδες που κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχουν επιδείξει σημαντικά δείγματα γραφής και μία εξ αυτών θα στεφθεί σήμερα πρωταθλήτρια

Πανέτοιμες για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς για την τελική φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Κ18, είναι οι ομάδες της Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ και του Κεραυνού Στροβόλου, οι οποίες θα αναμετρηθούν για τελευταία φορά σήμερα στις 18:00 στην Κλειστή Αίθουσα Αγίου Δομετίου.

Πρόκειται για δύο ομάδες που κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο έχουν επιδείξει σημαντικά δείγματα γραφής, καταφέρνοντας να έχουν αρκετές καλαθοσφαιρίστριες στο ρόστερ τόσο της Εθνικής Γυναικών Κ18, ενώ παράλληλα υπάρχουν αθλήτριες των δύο ομάδων που κλήθηκαν και στην Εθνική Γυναικών.

Δείγμα του πλούσιου ταλέντου που διαθέτουν οι καλαθοσφαιρίστριες των δύο ομάδων. Ο τελευταίος τελικός ανάμεσα στην ΕΝΑΔ και τον Κεραυνό αναμένεται να είναι συναρπαστικός, με τα δύο σωματεία να ετοιμάζονται για να τα δώσουν όλα μέσα στο παρκέ για την κατάκτηση του τίτλου.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά σε live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy, σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV.


Επιστροφή
στην αρχή