Εθελοντική αιμοδοσία από την Prime Insurance

ΑΓΟΡΑ /ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με το σύνθημα «Προσφέροντας αίμα, δίνουμε ζωή!», πραγματοποιήθηκε στις 10 Απριλίου 2017 η ετήσια, παγκύπρια εθελοντική αιμοδοσία της Prime Insurance

Με το σύνθημα «Προσφέροντας αίμα, δίνουμε ζωή!», πραγματοποιήθηκε στις 10 Απριλίου 2017 η ετήσια, παγκύπρια εθελοντική αιμοδοσία της Prime Insurance, στα κεντρικά γραφεία στη Λευκωσία. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, σε συνεργασία με την Τράπεζα Αίματος, η αιμοδοσία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού αρκετά μέλη του προσωπικού και του Δικτύου Πωλήσεων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για προσφορά αίματος.

Η αιμοδοσία είναι η υπέρτατη πράξη ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπό μας και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης. H Prime Insurance είναι αφοσιωμένη στην ενδυνάμωση της εταιρικής κουλτούρας μέσω ενεργειών με κοινωνικό χαρακτήρα, που προσφέρονται για διατήρηση και ενίσχυση των σχέσεων της εταιρείας με την κοινωνία γενικότερα.

Έχοντας κερδίσει σταθερά την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών της, η Prime Insurance διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα ασφαλιστικά δρώμενα του τόπου, συνδυάζοντας απαράμιλλη εμπειρία και ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στον Κλάδο Ζωής, όσο και στον Γενικό Κλάδο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.primeinsurance.eu

 

Διαβάστε επίσης:

ΑΓΟΡΑ

Πρέσβειρα του Χρυσού Καφέ Λαϊκού η ζωγράφος Μαρία Αριστείδου

Πολίτης News, 27.04.2017

ΑΓΟΡΑ

Top Kinisis Travel: Κατάλογος 2017 - «30 Χρόνια ταξιδεύουμε την Κύπρο»

Πολίτης News, 27.04.2017

ΑΓΟΡΑ

Καλωσορίζουμε την Evagarden στον όμορφο κόσμο των Perfect U!

Πολίτης News, 27.04.2017

Επιστροφή
στην αρχή