Έστειλε μήνυμα ο Αυγουστή: «Τα γήπεδα πρέπει να είναι γεμάτα»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Διαβάστε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Απόλλωνα μετά το τέλος του σημερινού παιχνιδιού με την Πάφος FC στο Τσίρειο...

Iκανοποιημένος από την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα όχι όμως και από τη στήριξη του κόσμου παρουσιάστηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Πάφος FC ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή.

Aναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής των γαλάζιων: 

«Ξεκινήσαμε με το δεξί τις φετινές μας υποχρεώσεις. Πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τον καλό ρυθμό που είχαν. Αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε δουλειά για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Αντιμετωπίσαμε ένα αντίπαλο που έκανε πολλές αλλαγές. Ξέραμε ότι θα έπρεπε να είχαμε καλό ρυθμό και αυτό έγινε. Έμαθα διαφορετικά με την κατάσταση στο γήπεδο. Πρέπει ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο.

Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που ήρθαν. Πρέπει όμως να βρεθεί μια λύση. Τα γήπεδα πρέπει να είναι γεμάτα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρεις πολύ καλές ομάδες στον όμιλο. Είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά πρέπει να αποδείξουμε ότι έχει μικρύνει η διαφορά και να αντιμετωπίσουμε στα ίσα οποιοδήποτε αντίπαλο».

 


Επιστροφή
στην αρχή