Αισιοδοξία για Πάρντο στην Αλκή - Αναμένει αρκετές απαντήσεις

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Πάρντο θα αποχαιρετούσε τους κυανέρυθρους, υπάρχουν τελικά πιθανότητες ο 34χρονος πορτιέρο να αποδεχθεί την πρόταση ανανέωσης

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Tρίτης 5/6)

 

Αισιοδοξία επικρατεί στην Αλκή ότι τελικά ο έμπειρος τερματοφύλακας Ούρκο Πάρντο θα αποδεχθεί την πρόταση συνεργασίας που του υποβλήθηκε και θα συνεχίσει στην «αθάνατη» και την επόμενη περίοδο.

Ενώ αρχικά όλα έδειχναν ότι ο Πάρντο θα αποχαιρετούσε τους κυανέρυθρους για να αγωνιστεί σε κάποια άλλη ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, τις τελευταίες μέρες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πιθανότητες ο 34χρονος πορτιέρο να αποδεχθεί την πρόταση του Άντη Λόππα και να συνεχίσει και του χρόνου στην Αλκή.

Εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς μέρες.

Η Αλκή έχει υποβάλει οικονομικές προτάσεις ανανέωσης της συνεργασίας της και με άλλους ποδοσφαιριστές που πέρσι αποτέλεσαν τον βασικό κορμό της ομάδας, όπως στους Ντιακιτέ, Ντιγκρουτζιά, Μαλφλουρί και Ντουβεντρού και αναμένονται οι απαντήσεις τους.

Αντίθετα, ο Φαμπρίτσιο αποτελεί οριστικά παρελθόν και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Β΄ κατηγορία της Πορτογαλίας. Η Αλκή προχώρησε ήδη στην πρώτη της μεταγραφή για την καλοκαιρινή περίοδο, αποκτώντας τον Βενεζουελάνο μέσο Ράφαελ Ακόστα Εντουάρντο Καμαρότα.

 


Επιστροφή
στην αρχή