Ερμής: Θετικό το πρόσημο παρά την ήττα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Είναι αντιληπτό πως χρειάζεται χρόνο και υπομονή ο Ερμής για να παρουσιάσει ακόμα καλύτερο πρόσωπο, που θα του δίνει όμως και βαθμούς

κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Δευτέρας 27/8)

 

Έδειξε καλά στοιχεία ο Ερμής κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά δεν αποφεύχθηκε η ήττα και έτσι ξεκίνησε με το… αριστερό την πορεία του στον φετινό μαραθώνιο.

Οι κοκκινόμαυροι είχαν τις δικές τους ευκαιρίες για γκολ, αλλά σε κάποιες στάθηκαν άτυχοι και σε κάποιες ήταν άστοχοι. Θα μπορούσαν να μην είχαν χάσει, αλλά πρέπει να δουν την πραγματικότητα και αυτή λέει ότι έχουν μηδέν βαθμούς.

Γενικά όμως ο Ερμής στην πρεμιέρα πήρε θετικό πρόσημο, μιας και παρά τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ του έβγαλε μία ομοιογένεια στο παιχνίδι του. Άλλωστε το γκολ του αντιπάλου ήρθε από λάθος της άμυνας.

Άρα, με λίγη προσοχή θα μπορούσε να έπαιρνε τουλάχιστον την ισοπαλία. Είναι αντιληπτό πως χρειάζεται χρόνο και υπομονή ο Ερμής για να παρουσιάσει ακόμα καλύτερο πρόσωπο, που θα του δίνει όμως και βαθμούς.

Στην ομάδα της Αραδίππου ξεχνούν τον αγώνα με τους γαλαζοκίτρινους και επικεντρώνονται στο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην Αλκή. Αυτή τη φορά θα είναι «φιλοξενούμενος» στο «Αμμόχωστος» και θα προσπαθήσει να γράψει λογαριασμό. Μέχρι την κυριακάτικη αναμέτρηση θα ετοιμαστούν και κάποιοι άλλοι παίκτες που δεν χρησιμοποιήθηκαν απέναντι στην ΑΕΛ, όπως για παράδειγμα ο Γκουλόν.

Στο μεταξύ, αν και ο Ερμής έκανε πολλές προσθήκες σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, δεν αποκλείεται να δούμε και ακόμα μία, αφού διανύουμε τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου. Ο Κώστας Καϊάφας είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τη διοίκηση και τους συνεργάτες του Λούκα Φανιέρου για περαιτέρω «εμβολιασμό» της ομάδας.


Επιστροφή
στην αρχή