Εργαστήρι Επιχειρηματικότητας στην Προπαρασκευαστική Μαθητεία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΚΥΠΡΟΣ
Εργαστήρι Επιχειρηματικότητας για μαθητές διοργάνωσε στις 11 και 12 Μαΐου ο εκπαιδευτικός οργανισμός Junior Achievement Κύπρου.

Εργαστήρι Επιχειρηματικότητας διοργάνωσε στις 11 και 12 Μαΐου ο εκπαιδευτικός οργανισμός Junior Achievement Κύπρου στο οποίο έλαβαν μέρος οι μαθητές της Προπαρασκευαστικής Μαθητείας σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με την οικονομική στήριξη της MetLife Cyprus Ltd και του MetLife Foundation USA.  Στελέχη της MetLife συνέδραμαν ως μέντορες στις ομάδες που δημιουργήθηκαν και μέσα από διαδραστικές ασκήσεις βοήθησαν τους μαθητές να κατανοήσουν τις βασικές επιχειρηματικές έννοιες και να εξασκήσουν δεξιότητες όπως η κριτική σκέψη και η ομαδικότητα στη λήψη αποφάσεων. Πρόσφεραν επίσης βραβεία και δώρα στους συμμετέχοντες.

Η MetLife, στα πλαίσια των ενεργειών της για εταιρική κοινωνική ευθύνη, μέσα από πρόγραμμα Life Changer στηρίζει το Junior Achievement με στόχο την ενίσχυση της ενημέρωσης σχετικά με οικονομικά θέματα και απευθύνεται σε νέους που έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε αυτού του είδους γνώση, στοχεύοντας να βελτιώσει τις οικονομικές τους δυνατότητες.

Η Προπαρασκευαστική Μαθητεία έχει ως στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε έφηβους ηλικίας 14-16 ετών οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει το γυμνάσιο να επανενταχθουν στο εκπαιδευτικό σύστημα και να τους εφοδιάσει με ικανότητες για την αγορά εργασίας.

 

Ο οργανισμός JA Cyprus υποστηρίζεται από:

Στρατηγικός Συνεργάτης:        AstroBank Cyprus

Εταίροι:                                    Cyta, MetLife Κύπρου και PwC Κύπρου

Υποστηρικτές:                         Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, AoN Hewitt Κύπρου και

                                                MS Jacovides Group.

Θεσμικός Συνεργάτης:            Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.jacyprus.org ή επικοινωνήστε με τη Έλενα Μιχαήλ στο τηλέφωνο 97-715909 και στο email elena.michael@jacyprus.org

 

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυστηρός με όλους χαλαρός στα δικά του

Πολίτης Sports, 02:55 (τελευταία ενημέρωση 02:55)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιμένουν καπνό από την Άγκυρα

Πολίτης News, 02:45 (τελευταία ενημέρωση 02:45)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επτά νεκροί και 70 τραυματίες από σφοδρή καταιγίδα στη Μόσχα

Πολίτης News, 29.05.2017

Επιστροφή
στην αρχή