Έρχονται Πέτρινο Ποτάμι, Δίδυμα Φεγγάρια, Πέντε Κλειδιά και 9 μήνες

BUZZLIFE /ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Νέες ανακατατάξεις θα φέρουν στη Nielsen οι επιστροφές δημοφιλών παραγωγών, αλλά και η προσθήκη της σειράς που βασίζεται στο βιβλίο της Λένας Μαντά.

Τέσσερις σειρές ρίχνονται απόψε στη μάχη της τηλεθέασης κι οι τρεις από αυτές είναι παραγωγές που τις έχει αγαπήσει το κοινό από την προηγούμενη σεζόν, γι’ αυτό και επιστρέφουν με νέο κύκλο. Από σήμερα λοιπόν επιστρέφουν οι σειρές «Πέτρινο Ποτάμι» (ΡΙΚ1), «Δίδυμα φεγγάρια» (ΑΝΤ1), «9 μήνες» (Mega), ενώ πρεμιέρα κάνει κι η νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Πέντε κλειδιά». Στο μεταξύ, σημειώστε πως από σήμερα Δευτέρα 12/09 η σειρά «Μάμμα μία» θα προβάλλεται στις 19.45.

 

ΠΕΤΡΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ

ΑΠΟ 12/09, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, 21.05, ΡΙΚ1

Μια εξαφάνιση, μια ερωτική εξομολόγηση και μια δολοφονία ανατρέπουν εκ νέου το σκηνικό στο «Πέτρινο Ποτάμι», που επιστρέφει στη συχνότητα του κρατικού καναλιού το φθινόπωρο για τέταρτη σεζόν. Που στην ουσία δεν πρόκειται για τον τέταρτο κύκλο, αλλά για τα εναπομείναντα 50 επεισόδια της τρίτης σεζόν που το ΡΙΚ έκοψε πέρσι ετσιθελικά επικαλούμενο για άλλη μια φορά προβλήματα προϋπολογισμού.

Στα νέα επεισόδια ο Χέιστιγκς (Αντρέι Κρούπα) εκμεταλλεύεται προς όφελός του τα μυστικά που γνωρίζει για την οικογένεια της Αναστούς (Άλκηστη Παυλίδου), ενώ ο Λιόντας (Κρίστοφερ Γκρέκο) αδυνατεί να αποδείξει τον ρόλο που έπαιξε στον τραυματισμό της Ζηνοβίας (Μυρσίνη Χριστοδούλου), την ώρα που η σχέση του με τη Βαλού (Λουκία Πρωτοπαπά) βρίσκεται σε κρίση. Ο Ρωτόκλης (Αντρέας Παπαμιχαλόπουλος), που κρύβει μέσα του ένα δυνατό και βασανιστικό πάθος για τη Βαλού, δεν αντέχει να τη βλέπει να υποφέρει και αναλαμβάνει δράση.

 

 

ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ

ΑΠΟ 12/09 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, 21.20, ΑΝΤ1

Η συγκατοίκηση του Παύλου και της Αλίκης θα φέρει ποικίλες αντιδράσεις στον περίγυρό τους, στα νέα επεισόδια της σειράς «Δίδυμα φεγγάρια» που επιστρέφει με δεύτερο κύκλο στον ΑΝΤ1. Όταν η Αγάπη το μαθαίνει, ξεσπάει και βάζει σε δίλημμα τον Παύλο, ενώ μιλάει πολύ άσχημα στην Ελισάβετ αλλά και στην Αλίκη, αφήνοντας τη μητέρα της σε κατάσταση σοκ... Η Λίτσα μόλις μαθαίνει για τη συγκατοίκηση ζηλεύει και φυσικά ετοιμάζεται να επέμβει δυναμικά. Όταν λέει στον Δημήτρη τα νέα, αυτός με την πρώτη ευκαιρία αγνοεί τη Σίλα, με την οποία δεν τα πάνε καλά και προσεγγίζει την Ελισάβετ με στόχο, πάντα, το χρήμα και την κοινωνική του αναβάθμιση.

9 ΜΗΝΕΣ

ΑΠΟ 12/09, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, 21.20, MEGA

Ο α’ κύκλος της σειράς έκλεισε με τον Αντρέα να συλλαμβάνεται για τον φόνο του Αχιλλέα Γεωργόπουλου, τη Δάφνη να φυγαδεύει τον μικρό Οδυσσέα από τη σκηνή του εγκλήματος και τη Σοφία έτοιμη να δώσει τέλος στη ζωή του Μάνου, που ήταν υπεύθυνος για το τροχαίο που της στέρησε για πάντα τον αδελφό της. Οι ήρωες της συμπαραγωγής Mega - Star επιστρέφουν στη μικρή οθόνη, έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις. Στον β’ κύκλο επεισοδίων, η Μαρίνα θα αναγκαστεί να φτάσει στα άκρα και ο Μάνος θα πληρώσει ακριβά την εγκατάλειψη του θύματός του στο τροχαίο. Η Δάφνη και ο Αντρέας θα δουν τη σχέση τους να κλονίζεται όταν ανάμεσά τους θα μπει ο Δημήτρης (Μέμος Μπεγνής) που έρχεται για να πάρει εκδίκηση από τον Αντρέα για μια παλιά προσωπική τους ιστορία. Ο Αντρέας, στην προσπάθειά του να σώσει τον μικρό Οδυσσέα από τον θάνατο, θα πάθει κάτι που θα αλλάξει εντελώς τη ζωή του. Ο Άλκης και η Κρίστη θα καταλάβουν ότι ο εφηβικός έρωτας δεν αντέχει σε μια κοινωνία που εκφράζεται μέσα από τον αθέατο κόσμο της πολιτικής και της showbiz. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή...

 

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ

ΑΠΟ 12/09, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, 22.20, ΑΝΤ1

Με βασικό όπλο τη Λένα Μαντά, η οποία έχει και την ευθύνη της τηλεοπτικής μεταφοράς του βιβλίου της, ο ΑΝΤ1 ρίχνει στη μάχη τη νέα του δραματική σειρά.

Το στόρι:  Η Κυβέλη Δελμούζου (Χρύσα Παπά) είναι μια γυναίκα όμορφη, τρυφερή και καλλιεργημένη η οποία προέρχεται από πολύ καλή οικογένεια. Είναι παιδί  πρώην βουλευτή κυβερνώντος κόμματος, του Ηλία Παπαδάτου (Σταύρος Λούρας) και της Κίκας Παπαδάτου (Νίκη Παλληκαράκι) και σύζυγος ενός πανίσχυρου και μυστήριου άντρα, του Ορέστη Δελμούζου (Αντώνης Φραγκάκης). Από το σπίτι όπου διαμένουν η Μαργαρίτα, η τετράχρονη κόρη της Κυβέλης, με την νταντά της Κατερίνα (Μαρία Παπαφωτίου) θα ξεκινήσουν όλα. Τη στιγμή που η Κυβέλη με τρόμο θα διαπιστώσει ότι το παιδί που έχει αποκτήσει με τον Ρήγα (Κωνσταντίνος Φάμης) έχει απαχθεί, την ίδια στιγμή θα συνειδητοποιήσει ότι τα πάντα στην «όμορφη» και «τακτοποιημένη» ζωή της έχουν γκρεμιστεί και ο εφιάλτης μόλις έχει αρχίσει.

Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Φραγκάκης, Χρύσα Παπά, Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, Σταύρος Λούρας, Νίκη Παλληκαράκη, Τόνυ Δημητρίου κ.ά.


Επιστροφή
στην αρχή