Έρχονται πολύ δύσκολες εξετάσεις στην Πάφο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Οι προσδοκίες πάντως είναι η Πάφος να «σπάσει» την παραδοσιακή εξάδα του κυπριακού πρωταθλήματος και να μπει σφήνα ανάμεσά τους

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 8/9)

 

Στην Πάφο εκμεταλλεύονται πλήρως τη διακοπή του πρωταθλήματος και αισιοδοξούν ότι και στη συνέχεια η ομάδα θα παρουσιάσει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και θα είναι περισσότερο απαιτητική.

Μέσα από τα επόμενα παιχνίδια θα φανεί τι μπορεί να καταφέρει η παφιακή ομάδα, παρ’όλο που η εκτίμηση από τα ενδότερα της ομάδας είναι πως δεν είναι μεγάλο το δείγμα για ασφαλή συμπεράσματα.

Ολοκλήρωσε τις μεταγραφές με νέο «μπαμ» η Πάφος! (σχόλιο Χάλενγκριν)

Με την επανέναρξη η Πάφος θα παίξει εκτός με τον Απόλλωνα και την 4η αγωνιστική θα κοντραριστεί με την ΑΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης». Την 5η αγωνιστική θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τη Νέα Σαλαμίνα.

Οι προσδοκίες πάντως είναι η Πάφος να «σπάσει» την παραδοσιακή εξάδα του κυπριακού πρωταθλήματος και να μπει σφήνα ανάμεσά τους. Η φιλοδοξία αυτή πηγάζει από τους Ρώσους ιδιοκτήτες της ομάδας που έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη την καλοκαιρινή περίοδο.

Το ρόστερ είναι αρκετά καλό, υπάρχουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που πρέπει όμως να δέσουν μεταξύ τους έτσι ώστε να γίνουν ομάδα και η Πάφος να διεκδικήσει και να πάρει κάτι παραπάνω φέτος.

Aγωνιστικά, συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει του αγώνα που θα ακολουθήσει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα.

Εκτός προπονήσεων είναι οι διεθνείς Καρώ και Ζαχαρίου και ο Νέμετς με την Εθνική Σλοβακίας. Ο τελευταίος έπαιξε με την Εθνική Σλοβακίας σε φιλικό παιχνίδι με τη Δανία, σκοράροντας μάλιστα στο 11ο λεπτό του αγώνα με ωραία κεφαλιά.


Επιστροφή
στην αρχή