Επιβεβαίωσε τις επαφές με Μπουφόν ο προπονητής της Μπόκα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ

Στην Μπόκα Τζούνιορς αγωνίζεται και ο πρώην συμπαίκτης του στην Γιουβέντους, Κάρλος Τέβες, ο οποίος επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο στην Αργεντινή

Ο προπονητής της Μπόκα Τζούνιορς, Γκιγιέρμο Μπάρος Σελότο, επιβεβαίωσε ότι ο σύλλογος προτίθεται να προχωρήσει στην απόκτηση του γκολκίπερ της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Ο 40χρονος τερματοφύλακας μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και ο σύλλογος της Αργεντινής έσπευσε να διεκδικήσει την υπογραφή του, έστω κι αν ο μάνατζερ του παίκτη είναι αντίθετος στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

«Ο πρόερος της Μπόκα, Ντανιέλ Αντζελίτσι, μου είπε ότι έχει έρθει σε επαφή με τον Μπουφόν. Του είπα ότι το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, όπως και όλες τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις, θα πρέπει να τις συζητήσουμε μετά τις 17 Μαϊου, οπότε ολοκληρώνεται η σεζόν. Τώρα, είμαι προσηλωμένος στο πρωτάθλημα», είπε ο Σελότο με δηλώσεις του στο Radio Continental.

Στην Μπόκα αγωνίζεται και ο πρώην συμπαίκτης του στην Γιουβέντους, Κάρλος Τέβες, ο οποίος επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο στο σύλλογο απ` όπου ξεκίνησε την καριέρα του, μετά από ένα χρόνο στην Σανγκάι Σενχούα.


Επιστροφή
στην αρχή