Επιστρέφει και μπαίνει στην τελική ευθεία ο Άρης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Άρης «κτίζεται» υπό τις οδηγίες του Χρ. Μιχαήλ με στόχο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας που ξεκινάει μέσα Σεπτεμβρίου.

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»

της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Πέμπτης 23/8)

Η αποστολή του Άρη επιστρέφει σήμερα από τη Βουλγαρία, εκεί όπου βρέθηκε για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ έδωσε εκεί τρία φιλικά παιχνίδια, τα οποία έληξαν ισόπαλα 0-0. Αντίπαλοι ήταν η Δόξα Δράμας, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας και μια ομάδα της Β΄ Κατηγορίας της Βουλγαρίας.

Από την Παρασκευή και έπειτα η «ελαφρά ταξιαρχία» θα μπει στο τελικό στάδιο προετοιμασίας, αυτό του μονταρίσματος και της ομοιογένειας. Ο Χρύσης Μιχαήλ (φωτογραφία) υπολογίζει αρκετά πάνω στους νεοαποκτηθέντες ενόψει της νέας χρονιάς. Οι Αρμίτσιε Ορτέγκα, Άγγελος Παπαστεριανός, Ραφαήλ Γιαγκουδάκης, Αντώνης Κυριαζής, Παναγιώτης Ανιφαντάκης, Αλεξάντερ Σπόλιαριτς, Εντουάρντο Μπρίτο, Παντελής Παντελή και Ολύμπιος Αντωνιάδης είναι οι νεοφερμένοι παίκτες της λεμεσιανής ομάδας, ενώ θα ξεκαθαρίσει οριστικά με την επιστροφή της αποστολής και η τύχη του Παύλου Κορρέα ο οποίος ανήκει στην Ανόρθωση. Ο ποδοσφαιριστής συμμετείχε στις προπονήσεις του Άρη και αναλόγως της απόφασης του Χρύση Μιχαήλ θα διαφανεί κατά πόσο θα παραχωρηθεί δανεικός από την «Κυρία» στη λεμεσιανή ομάδα.

Ο Άρης «κτίζεται» υπό τις οδηγίες του Κύπριου τεχνικού με στόχο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας που ξεκινάει στις 15-16 Σεπτεμβρίου 2018. Απώτερος στόχος είναι να μπορέσει να επιστρέψει εκ νέου στα σαλόνια της Α΄ Κατηγορίας.


Επιστροφή
στην αρχή