Επίσημο: Βρήκε «στέγη» η Ομόνοια 1948 κι ετοιμάζεται για μπάλα!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παρά τις αντιξοότητες, η ομάδα που δημιούργησαν απογοητευμένοι οπαδοί της Ομόνοιας εντάχθηκε σε ομοσπονδία κι ετοιμάζεται να παίξει μπάλα

Ξεπεράστηκε και το τελευταίο εμπόδιο ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί η Ομόνοια 1948.

Η νέα ομάδα που δημιούργησαν οπαδοί της Ομόνοιας, που διαφώνησαν με την παραχώρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος των πρασίνων στον επενδυτή Παπασταύρου, κατάφερε να βρει «στέγη» και να ενταχθεί σε ομοσπονδία.

Ιδού η νέα Ομόνοια!

Ιδρύθηκε το «Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο Ομόνοια 1948»

Συγκεκριμένα η Ομόνοια 1948 εντάχθηκε στην Πανσόλειο Ομοσπονδία, την οποία ευχαριστεί στη σχετική ανακοίνωση, τονίζοντας πως δεν επηρεάστηκε από το κακό κλίμα που εσκεμμένα δημιουργήθηκε από κάποιους κι έκρινε το νεό σωματείο με καθαρά ποδοσφαιρικά όρους.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως η Ομόνοια 1948 θα παίξει μπάλα τη νέα σεζόν, με το πρωτάθλημα της Πανσόλειου Ομοσπονδίας να είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στο τέλος Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ομονοιάτισσες/Ομονοιάτες, Ανυπότακτε Πράσινε Λαέ,

Μετά από μέρες αγωνίας και αβεβαιότητας μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας δηλώσουμε ότι το 2018-2019 θα ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ. Ετοιμαστείτε για την πρώτη ποδοσφαιρική χρονιά του Σωματείου μας, ετοιμαστείτε να πανηγυρίσουμε τα πρώτα μας γκολ, ετοιμαστείτε για τις πρώτες μας εκδρομές.

Δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε τα μέλη της Πανσόλειος Ομοσπονδίας, που μέσα σε ένα κακό κλίμα που δημιουργήθηκε εσκεμμένα από κάποιους άλλους, δεν επηρεάστηκαν και έκριναν το Σωματείο μας με καθαρά ποδοσφαιρικούς όρους. Ευχαριστίες επίσης και στους κοινοτάρχες των χωριών της Σολιάς που μας δέχτηκαν για συνάντηση και άκουσαν με προσοχή όλα όσα είχαμε να τους πούμε.

Όσον αφορά εμάς η παρουσία μας στο πρωτάθλημα της Πανσόλειου θα είναι ευκαιρία να γνωρίσει ο κόσμος μας τον Λαϊκό και Αγνό αθλητισμό και ταυτόχρονα να γνωρίσει τα διάφορα χωριά της περιοχής. Για εμάς κάθε 15 μέρες, που θα παίζουμε τα εκτός έδρας παιχνίδια μας, θα είναι ευκαιρία για μια νέα εκδρομή η οποία πέραν από το ποδοσφαιρικό κομμάτι θα έχει να κάνει και με την επίσκεψη σε τόπους και χωριά της περιοχής.

Για εμάς το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και ως τέτοιο θα το αντιμετωπίζουμε, εμείς θέλουμε την ομάδα μας να την ακολουθούν οι οικογένειές των οπαδών μας και κάθε παιχνίδι να είναι μια νέα ευκαιρία για να συνδυάσει ο κόσμος μια οικογενειακή εκδρομή στα χωριά, στους ιστορικούς χώρους, στα καφενεία και στις ταβέρνες της περιοχής. Ταυτόχρονα τα εντός έδρας παιχνίδια μας έχει αποδεχτεί η ομοσπονδία και θα παίζονται σε περιοχή κοντά στο κέντρο της Λευκωσίας.

Το πρωτάθλημα της Πανσόλειος Αθλητικής Ομοσπονδίας θα ξεκινήσει τέλος Οκτωβρίου. Μέχρι τότε έχουμε προγραμματίσει Ανοικτή Προπόνηση για τον κόσμο μας διάφορα φιλικά προετοιμασίας αλλά και φιλικά ανοικτά προς τον κόσμο. Περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΜΟΝΟΙΑ 1948»


Επιστροφή
στην αρχή