Επίσημα στην Renault o Oliver Rowland

AUTO /MOTORSPORTS
Η Renault Sport Formula One Team πρόσθεσε στο δυναμικό της τον Oliver Rowland ως οδηγό εξέλιξης του μονοθεσίου της R.S.17.

Ο ίδιος έχει περάσει από τις ακαδημίες της Renault και είναι περήφανος που βρίσκεται σε αυτή την ομάδα, ενώ δηλώνει πως θα κάνει τα πάντα για βοηθήσει στην εξέλιξη, πέραν της συμμετοχής του στην Formula 2. «Ο στόχος μου ήταν πάντα να παίξω κάποιο ρόλο στην Formula 1, οπότε είναι σπουδαίο να βλέπω όλη τη σκληρή δουλειά μου να ανταμείβεται,» δήλωσε.

«Η Renault Sport Academy ήταν το τέλειο εκπαιδευτικό έδαφος και ο ρόλος του Οδηγού Εξέλιξης είναι ένα ακόμα σπουδαίο βήμα μετά από τόσα χρόνια που βρίσκομαι στην οικογένεια της Renault με την Formula Renault 2.0 και 3.5 και στην συνέχεια επίσης με την ακαδημία. «Έμαθα πολλά πέρυσι συμπεριλαμβανομένης και της δουλειάς στο Enstone στον προσομοιωτή, οπότε νιώθω αρκετά καλά προετοιμασμένος για αυτό το ρόλο. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος της ομάδας και θα δουλεύω σκληρά για να κάνω οτιδήποτε μπορώ, με σκοπό να βοηθήσω στην εξέλιξη του R.S.17».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Renault F1 Cyril Abiteboul μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια του Rowland στην ομάδα: «Γνωρίζουμε τον Oliver πολύ καλά και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα ανταμείψουμε την δουλειά του με αυτή την θέση στην Renault Sport Formula One Team. Ο οδηγός εξέλιξης έχει σημαντική θέση στην ομάδα και είναι ενδιαφέρον να έχουμε κάποιον που ήδη μας ξέρει καλά».

Διαβάστε επίσης:

AUTO

Άκρως ευχαριστημένοι στην Hyundai με τον Mikkelsen

Πολίτης Auto, 17:00 (τελευταία ενημέρωση 17:00)

AUTO

Μόνο νίκες είναι ο στόχος του Meeke

Πολίτης Auto, 16:42 (τελευταία ενημέρωση 16:42)

AUTO

Ψάχνει την πρώτη του νίκη στην Αργεντινή

Πολίτης Auto, 14:30 (τελευταία ενημέρωση 14:30)

Επιστροφή
στην αρχή