Επίσημα στην ΑΕΚ Αθηνών ο Πέδρο Βίτορ: «Το πρώτο σημαντικό βήμα»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /EΛΛΑΔΑ

Ο νεαρός Βραζιλιάνος βρέθηκε από την Παρασκευή στην Αθήνα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο

Tην απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Πέδρο Βίτορ Φερέιρα Ντα Σίλβα από την Σπορτ Ρεσίφε ανακοίνωσε η ΑΕΚ Αθηνών.

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βρέθηκε από την Παρασκευή στην Αθήνα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και όπως ανακοινώθηκε υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, με την ομάδα της πατρίδας του να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Pedro Vitor Ferreira Da Silva από την Sport Club do Recife, η οποία διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Ο Pedro Vitor υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2023. 

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 20 Μαρτίου 1998) προέρχεται από την ποδοσφαιρική Ακαδημία της Sport Club do Recife, έκανε τα πρώτα του βήματα στην πρώτη ομάδα του συλλόγου και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης», ανέφερε η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

«Μεγάλη πρόκληση για μένα η ΑΕΚ»

Μετά τις υπογραφές, ο Πέντρο Βίτορ μίλησε για την πρόκληση της ΑΕΚ και τη μεγάλη ευκαιρία που του ανοίγεται στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ σε μία πολύ γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα και να κάνω το πρώτο σημαντικό βήμα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Η ΑΕΚ αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για εμένα και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στην ευκαιρία που μου δόθηκε», ανέφερε ο Πέντρο Βίτορ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ.


Επιστροφή
στην αρχή