Επίσημα Ομονοιάτης ο Λόρα: «Έρχομαι με μεγάλη όρεξη»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Διαβάστε τι ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των πρασίνων ο Ισπανός ακραίος αμυντικός, που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1

Με τη βούλα ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας είναι ο Αλμπέρτο Λόρα.

Ο 31χρονος Ισπανός δεξιός μπακ που αποκτήθηκε εσπευσμένα λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Μάρκο Μότα και θα τον αφήσει εκτός μέχρι τον Ιανουάριο, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με προοπτική ανανέωσης για άλλον έναν και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των πρασίνων.

Συγκεκριμένα, ο Αλμπέρτο Λόρα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας:

«Νιώθω όμορφα συναισθήματα. Είναι γεγονός ότι η αλλαγή αυτή, είναι εκτός του χώρου που έμαθα να λειτουργώ, όμως είμαι πολύ αισιόδοξος και ενθουσιασμένος. Υπάρχουν αρκετοί Ισπανοί στην ομάδα και αυτό θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο εύκολα, ειδικά το πρώτο χρονικό διάστημα.

Ο κ. Γκόμεθ μου είπε ωραία πράγματα για τον σύλλογο, για τους ανθρώπους του και τη χώρα. Έρχομαι με μεγάλη όρεξη να βοηθήσω την ομάδα, να υποστηρίξω την προσπάθεια που γίνεται. Αρχίζω άμεσα τη δουλειά, ώστε να φτάσω στα επιθυμητά επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας. Υπόσχομαι ότι θα τα δώσω όλα για τη φανέλα της Ομόνοιας».


Επιστροφή
στην αρχή