Επίσημα μέλος της Πάφου ο Αγγελόπουλος

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ενίσχυση στον άσο για την Παφιακή ομάδα με ένα εξελίξιμο τερματοφύλακα που είναι διεθνής με την Εθνική Νέων της Ελλάδας.

Η Πάφος FC ανακoίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με το νεαρό Ελλαδίτη τερματοφύλακα Γιάννη Αγγελόπουλο. Ο 20χρονος πορτιέρο κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε ως βασικός τερματοφύλακας στις ομάδες νέων του συλλόγου. Ο Γιάννης είναι επίσης διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων της Ελλάδος.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Λάρς Χάλεγκριν σχολιάζει: «Υπογράψαμε με το Γιάννη για ένα χρόνο επειδή πιστεύουμε ότι είναι ένας ταλαντούχος νέος τερματοφύλακας τον οποίο θέλουμε να αναπτύξουμε και ο Νίκος ο προπονητής μας τερματοφυλάκων θα κάνει ό, τι μπορεί για να φέρει το Γιάννη στον καλύτερο δυνατό επίπεδο, είμαι βέβαιος γι’ αυτό. Ο Γιάννης έχει φιλοδοξίες, καλό χαρακτήρα και το ότι έχει επιλέξει να έρθει εδώ, δείχνει ακριβώς αυτό. Είναι ένας πολύ εκρηκτικός παίκτης με καλά αντανακλαστικά, δυνατό άλμα και θάρρος. Ένα πολύ θερμό καλωσόρισμα στον Γιάννη».


Επιστροφή
στην αρχή