Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ: Ρετιρέ για δύο, εμφατική νίκη για Κοράκου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πατατράκ έπαθαν στο στρατόπεδο της Δόξας Παλαιομετόχου στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ...

Πατατράκ έπαθαν στο στρατόπεδο της Δόξας Παλαιομετόχου μετά το πέσιμο της πέμπτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ. 

Η μέχρι σήμερα αψεγάδιαστη ομάδα του πρωταθλήματος γνώρισε την πρώτη της ήττα στο ντέρμπι της ημέρας από τον Ηρακλή Γερολάκκου συγκατοικώντας τώρα μαζί του στο ρετιρέ με τον ίδιο βαθμολογικό απολογισμό (σ.σ αμφότερες έχουν από δώδεκα βαθμούς).

Το τέρμα που καθόρισε το αποτέλεσμα και χάρισε την προσφυγική ομάδα το πολύτιμο τρίποντο πέτυχε στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης με σουτ ο Στέλιος Αντωνίου.

Η δύσκολη πορεία για παραμονή στα σαλόνια συνεχίστηκε αισιόδοξα για την ΑΕΚ Κοράκου που πανηγύρισε την πρώτη της φετινή νίκη, καθώς επιβλήθηκε με 4-2 του Ορφέα.

Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής καταγράφονται οι απώλειες  στις οποίες υποχρεώθηκαν οι ΑΠΟΝΑ Αναγυιών και ΑΕΝ, προκαλώντας αναστάτωση στα πάνω διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα. 

Τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ:  

Φοίνικας - Εληά Λυθροδόντα          1-0 
Ηρακλής - Δόξα Παλαιομετόχου      1-0
Λειβ./Σαλαμίνα - ΑΣΠΙΣ Πύλας α.α. 0-3
ΑΕΚ Κοράκου - Ορφέας                  4-2
ΑΕΝ - Ροτσίδης                              2-3
Άτλας Αγλ. - ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς           2-0
ΑΠΟΝΑ Αναγυιών - Κορμακίτης       0-0

 

 


Επιστροφή
στην αρχή