Επειγόντως αγιασμό, νέα ατυχία στον Απόλλωνα με Κέβιν Μπρου!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Ουδεμία αμφιβολία υπάρχει πλέον ότι η ατυχία έχει... εγκατασταθεί στο «στρατόπεδο» του Απόλλωνα, με νέο θύμα της αυτή τη φορά τον Kέβιν Μπρου...

Ουδεμία αμφιβολία υπάρχει πλέον ότι η ατυχία έχει... εγκατασταθεί στο «στρατόπεδο» του Απόλλωνα, με νέο θύμα της αυτή τη φορά τον νεοφερμένο Κέβιν Μπρου.  

Ο Μαυριτανός -γεννημένος στη Γαλλία- μέσος, που ξεκίνησε βασικός στη χθεσινοβραδινή ευρω-πρεμιέρα των γαλάζιων με τη Στούμπρας, αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση έχει υποστεί θλάση που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για είκοσι περίπου ημέρες. 

Με αυτά τα δεδομένα, θεωρείται βέβαιη η απουσία του από τον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης (19/7) με τους Λιθουανούς στη Λευκωσία, γεγονός που αποτελεί πλήγμα για την τεχνική ηγεσία της λεμεσιανής ομάδας.

Αν σε αυτό το πρόβλημα προστεθούν και τα ήδη υπάρχοντα με τους Εμίλιο Ζελάγια και Άντον Μαγκλίτσα τότε το κακό παράγινε για τους γαλάζιους, αφού ο Σωφρόνης Αυγουστή σε ένα ακόμα σημαντικό ευρωπαΐκό παιχνίδι έχει δεμένα τα χέρια του πισθάγκωνα.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει τα εξής: 

 


Επιστροφή
στην αρχή