Επανέρχεται μετά το σοκ της κρίσης η αγορά ακινήτων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ /ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης καταγράφει τη θετική πορεία και τις προοπτικές του κλάδου. Εισηγήσεις για μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα.

Σε μια θετική περίοδο για την αγορά ακινήτων πραγματοποιείται η ετήσια γενική συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, μέλος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ).

Όλοι οι δείκτες που παρακολουθούν και αποτυπώνουν την πορεία του κλάδου (πωλήσεις προς εγχώριους και ξένους αγοραστές, άδειες οικοδομής, θέσεις εργασίας κ.ά.) κινούνται ανοδικά εδώ και αρκετούς μήνες, με κάποιους εξ αυτών να βρίσκονται ήδη σε επίπεδα προ κρίσης, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδέσμου.

Η συνέλευση, στην οποία θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 στο ξενοδοχείο Χίλτον στη Λευκωσία.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Παντελής Λεπτός κατά την ομιλία του ενώπιον της συνέλευσης αναμένεται να αναφερθεί στη θετική πορεία και προοπτικές του κλάδου και στην ουσιαστική συμβολή που είχε στην προσπάθεια για επάνοδο της κυπριακής οικονομίας σε αναπτυξιακούς ρυθμούς. Αναμένεται επίσης να καταθέσει εισηγήσεις του συνδέσμου οι οποίες θα καταστήσουν την Κύπρο ακόμη πιο ελκυστικό και ανταγωνιστικό προορισμό για επενδύσεις σε ακίνητα και το οικονομικό περιβάλλον της χώρας ακόμη πιο φιλικό και ευέλικτο για την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Στη συνέλευση αναμένεται να παραστούν αρχηγοί ή εκπρόσωποι κομμάτων, πρέσβεις, βουλευτές, ανώτεροι κρατικοί αξιωματούχοι, παράγοντες της αγοράς ακινήτων και άλλοι επίσημοι. Χαιρετισμό θα απευθύνουν, επίσης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων κ. Χρίστος Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος του CIPA κ. Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης και ο πρόεδρος της FIABCI (Τμήμα Κύπρου) κ. Γιάννος Αντωνίου.

Επίσης, θα τιμηθούν για τη σημαντική τους προσφορά στον σύνδεσμο οι πρώην πρόεδροι Κλεόβουλος Τοφαρίδης και Μιχαλάκης Λεπτός και ο εκλιπών Θεοδόσης Καραολής.

 

Διαβάστε επίσης:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυστηρός με όλους χαλαρός στα δικά του

Πολίτης Sports, 02:55 (τελευταία ενημέρωση 02:55)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιμένουν καπνό από την Άγκυρα

Πολίτης News, 02:45 (τελευταία ενημέρωση 02:45)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επτά νεκροί και 70 τραυματίες από σφοδρή καταιγίδα στη Μόσχα

Πολίτης News, 29.05.2017

Επιστροφή
στην αρχή