Εντοπισμός στόχων... «round 2»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA
Η βάση του Πάμπου Χριστοδούλου θα είναι περισσότερο η Πορτογαλία, αλλά ο νέος τεχνικός των πρασίνων θα κάνει και πέρασμα από την Ισπανία
Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Πέμπτης 20/4)

 

Μέχρι το τέλος του μήνα θα βρίσκεται εκτός Κύπρου ο Πάμπος Χριστοδούλου. Ο προπονητής της Ομόνοιας κάνει τον δεύτερο κύκλο εντοπισμού στόχων για στελέχωση της ομάδας για τη νέα χρονιά. Η βάση του θα είναι περισσότερο η Πορτογαλία αλλά θα κάνει και πέρασμα από την Ισπανία. Αυτή την περίοδο τα περισσότερα πρωταθλήματα βρίσκονται προς την ολοκλήρωσή τους και υπάρχουν και αρκετοί αγώνες μεσοβδόμαδα. Έτσι θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει όσο περισσότερους αγώνες μπορέσει ζωντανά έτσι ώστε να βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα για την ποιότητα των παικτών που έχει στα υπόψη του.

Για την ώρα ο Κύπριος τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με το σε ποιες θέσεις ρίχνει βάρος. Είναι ηλίου φαεινότερον όμως ότι θα ψάξει κυρίως μεσοαμυντικά αφού εκεί παρουσιάστηκαν οι πιο πολλές αδυναμίες.

Επίσης, σύμφωνα με τα ενδότερα, δεν έχει δώσει λίστα για το ποιοι παίκτες δεν υπολογίζονται. Θέλει τους παίκτες να μείνουν προσηλωμένοι στους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας και στην προσπάθεια που γίνεται για έξοδο στην Ευρώπη.

Θα τους περιμένει

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει η τεχνική ηγεσία τους Κάρι Άρνασον και Λουκά Βύντρα. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί ταλαιπωρούνται από μυϊκούς τραυματισμούς και έτσι οι πιθανότητες να προλάβουν δεν είναι με το μέρος τους. Αν δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν, τότε στο κέντρο της άμυνας θα έχουμε το δίδυμο Κατελάρη - Φλορέσκου. Εκτιμούμε όμως ότι θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Εν τη απουσία του Aνδρέα Παναγιώτου (Φιλιώτη) λόγω τιμωρίας, στο δεξί άκρο της άμυνας θα επανέλθει ο Μάριος Δημητρίου ενώ πολύ πιθανόν ο Ρενάτο Μαργκάσα να παίξει στη φυσική του θέση στο κέντρο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης να δούμε τον Κλέιτον. Σε αυτή την περίπτωση εκτός ενδεκάδας θα μείνει ο Τουρέ ο οποίος απέναντι στην ΑΕΛ έκανε τραγική εμφάνιση.

Αναγκαία η παρουσία

H παρουσία του κόσμου είναι σημαντική σε ένα τέτοιο παιχνίδι όπως είναι αυτό με την ΑΕΚ. Κόντρα στην ΑΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική, ο κόσμος ήταν λιγοστός λόγω και των καιρικών συνθηκών αλλά το Σάββατο δεν υπάρχει δικαιολογία. Η πώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται στα σημεία πώλησης και οι διοικούντες αναμένουν αρκετή προσέλευση.

Το κανονικό εισιτήριο τιμάται στα 15 ευρώ (άνω των 25 χρόνων), το μαθητικό κοστίζει 10 ευρώ (μαθητές/φοιτητές από 13 μέχρι 24 χρόνων) ενώ τα παιδικά θα δίνονται δωρεάν στις εισόδους, σε παιδιά κάτω των 12 χρόνων.

Διαβάστε επίσης:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπογράφει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ ο Κάρι

Πολίτης Sports, 14:40 (τελευταία ενημέρωση 14:40)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστρέφει στη φυλακή για ακόμη 18 χρόνια ο Μπρούνο

Πολίτης Sports, 14:25 (τελευταία ενημέρωση 14:25)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς Κριστιάνο στο Ριαθόρ η Ρεάλ

Πολίτης Sports, 14:10 (τελευταία ενημέρωση 14:10)

Επιστροφή
στην αρχή