ΕΝΠ: Ο δρόμος είναι μακρύς στον προγραμματισμό...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Ένωσης και αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις γύρω από τις μεταγραφικές κινήσεις...

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Kυριακής 8/7)

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Ένωσης και αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις γύρω από τον προγραμματισμό.

Ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθεί είναι διψήφιος και υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη μέχρι να υλοποιηθεί ο προγραμματισμός.

Ο στόχος του προπονητή Αντρέ Πάους αλλά και της διοίκησης είναι να αποκτηθούν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά.

Μέχρι τώρα από την κυπριακή αγορά αποκτήθηκε ο Αγγελής Αγγελή. Ο Κύπριος αμυντικός μετακομίζει από τη Λεμεσό και τον Απόλλωνα στο Παραλίμνι και την Ένωση.

Από την ξένη αγορά αποκτήθηκαν οι Γκονζάλο Ζαράτε (επιθετικός) και Μπόρχα Εκίθα (αμυντικός) που ήταν στην Ομόνοια. Ειδικά η απόκτηση του Ζαράτε προκάλεσε αίσθηση αφού είναι παίκτης εγνωσμένης αξίας. Στον Αργεντινό επιθετικό στηρίζει πολλά ο Πάους για τη νέα χρονιά.

Από το περσινό ρόστερ η διοίκηση ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της και για τη νέα χρονιά με τον αρχηγό της ομάδας Λευτέρη Μέρτακκα και τον Κρίστη Ανδρέου.

Στην Ένωση συνεχίζουν επίσης οι Κολοκούδιας, Κουμής, Παύλου και Κοσμάς που έχουν συμβόλαιο.

Σε μια άλλη εξέλιξη, η ομάδα του Παραλιμνίου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας:


Επιστροφή
στην αρχή