Ένωση: Με τις λιγότερες δυνατές εκκρεμότητες

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA

Η ομάδα του Παραλιμνίου αρχίζει σύντομα την προετοιμασία της και στόχος του Πάους και της διοίκησης είναι να κλείσουν οι περισσότερες εκκρεμότητες

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Kυριακής 1/7)

 

Αρχές Ιουλίου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η Ένωση υπό τις οδηγίες του Αντρέ Πάους.

Το πρώτο στάδιο θα γίνει στο «Τάσος Μάρκου», ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο εξωτερικό σε αθλητικό κέντρο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Γι΄ αυτό και οι προσεχείς μέρες είναι σημαντικές για τον προγραμματισμό. Ο Ολλανδός προπονητής μαζί με τη διοίκηση τρέχουν για να προλάβουν ώστε η ομάδα να ξεκινήσει την προετοιμασία της χωρίς πολλές εκκρεμότητες. 

Όπως έγινε γνωστό, θα αποκτηθεί διψήφιος αριθμός ξένων ποδοσφαιριστών για να στελεχώσουν τη νέα Ένωση. 

Μέχρι τώρα αποκτήθηκαν ο Ισπανός Μπόρχα Εκίθα και ο Αλεξάντερ Σιερπάκο της Ουράλ.

Για τον Εκίθα οι προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πέρσι αποκτήθηκε από την Ομόνοια αλλά λόγω τραυματισμών δεν είχε πολλές συμμετοχές.  Οι Παραλιμνίτες πιστεύουν στην αξία του και γι' αυτό προχώρησαν στην απόκτησή του. Αν Εκίθα μείνει μακριά από τραυματισμούς, θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της Ένωσης τη νέα σεζόν.

Σε ό,τι αφορά τον 34χρονο Σέρβο αμυντικό Μπόγιαν Όστογιτς που ήταν σε επαφές με την Ένωση, η περίπτωσή του ναυάγησε λόγω οικονομικής διαφοράς ανάμεσα στις δύο πλευρές.


Επιστροφή
στην αρχή