Ένωση: Ετοιμάζονται για «κατάληψη» της Αραδίππου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ /Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στο Παραλίμνι επικρατεί συναγερμός για τον τελευταίο «τελικό» και οι οπαδοί της Ένωσης ετοιμάζονται για να δώσουν δυναμικό παρών

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ»
της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Τρίτης 17/4)

 

Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι για τους Παραλιμνίτες οδηγούν στην Αραδίππου! Εκεί όπου οι βυσσινί είναι έτοιμοι να κερδίσουν την τοπική Ομόνοια και να πανηγυρίσουν τόσο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη β΄ κατηγορία όσο και την άνοδο της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια.

Στο Παραλίμνι επικρατεί συναγερμός για τον τελευταίο «τελικό» και το παιχνίδι στην Αραδίππου και οι οπαδοί της Ένωσης ετοιμάζονται για να δώσουν δυναμικό παρών για να πανηγυρίσουν τη μεγάλη επιστροφή στην πρώτη κατηγορία.

Περίπτωση εφησυχασμού δεν υπάρχει στο Παραλίμνι, αφού οι βυσσινί που είναι στην κορυφή με 57 βαθμούς νιώθουν έντονα την ανάσα της Αναγέννησης που ακολουθεί στη δεύτερη θέση με έναν βαθμό διαφορά.

Αντίθετα, υπάρχει σοβαρότητα και μεγάλη αποφασιστικότητα για νίκη στο φινάλε μέσα στην Αραδίππου.

Μελετάει το πλάνο

Ο Αντρέ Πάους δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε στο φινάλε τον άτυχο Πέδρο Σελεστίνο. Ο Ολλανδός τεχνικός μελετάει το πλάνο που θα παρατάξει στην Αραδίππου και τις επόμενες ημέρες θα διαφανεί κατά πόσο θα προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα απέναντι στον Εθνικό Άσσιας. 

Το αφεντικό της Ένωσης γνωρίζει τον τρόπο που αγωνίζεται η Ομόνοια Αραδίππου και ετοιμάζεται για να κτυπήσει το παιχνίδι από το ξεκίνημα.

Από την πλευρά τους οι παίκτες έχουν αντιληφθεί ότι πρόκειται για έναν από τους σημαντικούς αγώνες στην ιστορία της Ένωσης.


Επιστροφή
στην αρχή